Shoplog Winterfair Garderen

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn wij donderdag met het gezinnetje naar de Winterfair in Garderen geweest. En uiteraard moest daar geshopt worden!! Voor mijzelf, voor dochterlief en voor manlief werd er wat mee naar huis genomen.

Shoplog voor dochter

burberry cape

Bij Villa Rose kochten wij deze schattige cape/sjaal voor dochterlief. Zij heeft een soort herfst/lente jas die zwart is met een Burberry voering en Manlief en ik waren direct verkocht toen wij hem zagen hangen. Daar komt in de lente wel een foto van tevoorschijn ­čśë

Voor ons mondje

Vaak kopen wij op braderie├źn/ fairs/ markten lekker eten voor thuis. Worsten en kaas zijn favoriet, maar ook wel eens wat anders zoals nu.

De Jachthoeve┬ástond met een stand binnen en verkoopt e-nummervrije bakmixen. Meel en Spelt komen rechtstreeks van de molen! In de bakmixen worden producten toegevoegd zoals kokosolie, kokosbloesemsuiker, agavasiroop en keltisch zeezout. Allemaal ingredi├źnten waar ik blij van wordt. Ik kocht een compleet pakket om zelf kerststol te maken.

bakmix de Jachthoeve

Ook kochten wij lekkere kaas en zoals ik al aangaf hebben wij ruim een uur bij de heren van Paradijshof gestaan en daar namen wij 3 curry’s een chutney en marinade mee voor thuis.

kruidenkaas curry's!

Shoplog voor mij, mijzelf en ik alleen

Ja! het is echt gelukt, was ik vorige week nog niet helemaal tevreden met mijn invulling van de HotMamachallenge koop iets voor jezelf, nu ben ik echt meer dan tevreden!

aaforyou

Bij de stand van A&A For You kocht ik een mooie leren ring en een DIY pakketje om zelf een stoere armband te maken. Je bent een echte DIY’ er of niet toch! En nu kon ik eindelijk zo’n armband aan die wel past omdat ik hem zelf op maat kon maken. Blij!

Uiteraard maakte ik hem gelijk. Complimenten voor de werkbeschrijving die heel duidelijk was.

aaforyou aaforyou

Kun jij ook niet over een fair/beurs/markt lopen zonder wat te kopen voor jezelf of iemand anders?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.