Shoplog Primark

Onze dochter is weer aardig wat centimeters gegroeid en met de winter die voor de deur staat was het weer hoog tijd voor nieuwe kleren. Vorige week zaterdag ging ik dan ook aan de slag met haar kledingkast.

Alle zomerjurkjes en korte broeken en zomerse shirtjes eruit en grotere maten vesten, lange broeken en truitjes met lange mouwen erin. Dat was niet een simpel klusje want de zolder is al enige tijd ontploft bij ons.

kleding uitzoeken

Opruimen

Wij krijgen veel kleren van vrienden en ook scoor ik vaak grote zakken met kleding op marktplaats voor weinig. Ik beredeneer dan altijd zo als er maar een paar goede kleren in de zakken zitten dan heb ik mijn geld er al uit. Kinderen slijten op deze leeftijd vaak nog niet heel erg hard hun kleren omdat ze nog zo snel groeien en het vaak dus maar 1 seizoen past. Voor tweedehands kleding geef ik uit principe vaak maar 1 of 2 euro maximaal per kledingstuk waarbij ik geen rekening houdt met merken.

kleding uitzoeken kleding uitzoeken kleding uitzoeken kleding uitzoeken

Vaak gooi ik al deze kleren gewoon hup op zolder. En dit keer was ik echt kwijt wat er in welke tas zit. Ze groeit nu natuurlijk ook minder hard als de eerste 2 jaren van haar leventje dus tijd om orde op zaken te stellen. Er waren een half jaar geleden al 10 dozen met babykleren de opslag in gegaan en nu heb ik ook alles met maat 122 en groter uitgezocht voor de opslag. Maat 104 110 en 116 liggen dus te wachten op zolder.

Kleren nodig

Nadat ik hier een paar uur mee bezig was geweest kon ik precies zien wat ze nog nodig had. En omdat ik toch in de stad had afgesproken om met 2 vriendinnen te gaan eten voor onze verjaardagen besloot ik eerder te gaan en eerst de Primark in te duiken. Verstand op 0, oogkleppen op voor andere mensen en gewoon concentreren op wat je ziet liggen en hangen en wat je leuk lijkt voor je peuterdochter.

En daar heb ik mij misdragen…..oeps

peuter primark  winter primark  winter primark

Grotere voeten hebben nieuwe laarzen en sokken nodig. Deze schattige wantjes/handschoenen van uiltjes vond ik te leuk om niet mee te nemen. En ook deze 3 truien vond ik te gaaf om niet mee te nemen.

winterfeest primark nachtpon peuter frozen primark winterfeest primark

Een mooi setje voor feestjes, 2 leuke nachtponnen voor de herfst, een lekker huispak met sloffen van frozen en een vrolijke spijkerbroek met een truitje en blousje.

primark peuter primark

Tot slot nog wat nieuwe maillots en een rode legging en voor de Sinterklaas leuke sieraden en heel veel kleuren nagellak.

Dochterlief kan weer vooruit.. Nu haar mama nog.

Ben jij al klaar voor de winter?

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.