Shoplog Ikea

Zo af en toe ga ik de Ikea. Niet te vaak want ik zie altijd veel te veel leuke dingen en ons huis is gewoon te klein en vol. Omdat er weer veel nieuwe producten zijn ging ik met Omi en dochterlief op een zaterdagmiddag naar Ikea Delft. En het was druk!!

Er waren nog maar een paar parkeerplekken vrij in de garage, maar ik zag gelukkig heel veel auto’s wegrijden en we vonden al snel een plekje op de eerste etage. Dochterlief was net in slaap gevallen dus sliep nog even door in mijn armen voor ik haar in een winkelwagentje zette en ze rustig wakker kon worden.

Muziekinstrumenten

Boven liep ik gelijk tegen leuke nieuwe producten voor kinderen aan. Allemaal nieuw houten speelgoed en groot speelgoed en muziekinstrumenten.

Omdat de kinderen dol zijn op muziek maken koos ik gelijk LATTJO Ritme-instrumenten uit.

Ikea ritmeinstrument

Deze kosten €12,95 en dochterlief is er de hele middag en avond zoet mee geweest voor het echt bedtijd was.

ikea tamboerijn

Ook de LATTJO tamboerijnen (setje van 2) want dat is een gewild instrument en ik had er maar 1 waar de kinderen steeds ‘ruzie’ om hadden. Voor maar €9,99.

Maar er lag nog veel meer leuks wat ik wel heb laten liggen. Blijkbaar was dit er allemaal al voor de feestdagen, maar ja toen was ik er niet geweest. Zeker voor nog wat oudere kinderen loont het om eens een kijkje te nemen!

Knutselmatten

Zoals jullie wellicht wel was opgevallen knutsel ik veel met de kinderen 😉

Nu gebruikte ik vaak een wit knutselkleed, maar sommige kinderen trokken deze naar beneden en het bolde op en was gewoon eigenlijk hartstikke onhandig. Ik moest het over de hele tafel leggen om echt plat te zijn, maar had vaak maar voor 1 kind tegelijk nodig.

Bij toeval zag ik opeens deze transparante onderleggers bij de kantoorartikelen. Met een maat van 45 x 65 cm en een antiglip onderkant ideaal voor op de tafel tijdens het knutselen. Ze zijn makkelijk af te nemen en dat voor maar €4,99.

grote knutselmatikea stickers

Omdat ik ze zo transparant wat saai vond leukte ik ze op met verfspetters stickers de SLÄTTHULT voor €9,99 die ik weer vond bij de fotolijsten afdeling. Op elke onderlegger plakte ik er 3 in verschillende maten en kleuren. Kunnen we tijdens het knutselen mooi de kleuren oefenen en groot en klein.

De overige stickers plakte ik op de speelgoedkast van dochterlief Het ziet er erg vrolijk uit!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.