Shoplog Hema voor Sinterklaas

Voor wie nog leuke dingen voor Sinterklaas zoekt raad ik je zeker aan om ook even bij de HEMA te kijken. Ik vind het altijd leuk om de woning een beetje vrolijk te versieren. De laatste week komen daar ballonnen bij want als ik die de eerste week al doe dan worden de kinderen helemaal wild. Maar wat raamstickers en verkleedkleren kunnen makkelijk al neergezet worden. En elke week komen daar meer knutsels van de kinderen bij natuurlijk.

Uitverkoop

Een tijdje terug had ik in de uitverkoop deze leuke pakjesboot gescoord. Een soort van popup tent maar dan anders. Met een beetje mazzel ligt hij misschien ook nog wel bij een filiaal bij jou in de buurt. Het is makkelijk in en uit te klappen en met 5 stokjes blijven de zijkanten mooi omhoog staan. Nu gooi ik de verkleedkleren er in en als ik merk dat de kindjes te druk worden dan zet ik hem gewoon even boven op de grote box. Hij is natuurlijk ook leuk om wat ballenbakballen in te doen, dan hebben ze echt hun eigen zwembadje. Dochterlief wilde in elk geval al echt water op de vloer hebben om te kunnen varen met de boot. Sja.. dat gaat helaas niet. Sorry!

 

Hema Sinterklaas  Hema Sinterklaas

Sinterklaasspullen

Hema Sinterklaas

En op mijn vrije dag heb ik nog veel meer leuks gekocht.

Een groot tafelkleed voor de laatste week ( langer overleeft hij denk ik niet)

Wat uitdeelzakjes. Geen idee of ik die daadwerkelijk ga gebruiken, maar je kan ze maar hebben.

Heel veel stickers, leuk voor de kinderen om zelf te plakken op een kunstwerkje voor in de schoen.

Raamstickers. Ik heb vaak op het raam bij de eethoek en op het raam aan de straatkant wat raamstickers zitten. Als de kindjes aankomen wijzen ze altijd de plaatjes aan, maar ook schoolkinderen en peuters die langslopen blijven altijd staan wijzen. Ik had al bij verschillende winkels gezocht, maar nu eindelijk gevonden. Gewoon bij de Hema!

Ballonnen. Lekker veel want daar wordt hier altijd druk mee gespeeld en wie weet krijgt elk kindje wel een ballon mee naar huis!

20151112_142850_resized

Sinterklaas vingerpopboekje. Dit leuke boekje zag ik vlak bij de kassa liggen en verdween direct in mijn mandje. Altijd leuk om wat dikkere kartonboekjes te hebben om uit voor te lezen, maar die de kinderen ook zonder bladscheuren kunnen lezen. De kinderen en vooral dochterlief ook zijn dol op boekjes lezen en nu kunnen ze zelf ook oefenen met de motoriek om het sinterklaaspoppetje te laten bewegen.

Diademen met mijters. Leuk om de laatste week allemaal verkleed aan tafel te zitten als ze hun kadootjes uitpakken. Alles voor leuke foto’s!

Ga jij je huis versieren?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

  1. Pingback: Sinterklaastag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.