Shoplog Action Pasen

Eindelijk had ik weer eens tijd om naar de Action, mijn favoriete winkel, te gaan. Bij andere gastouders had ik een leuke tip voor een spel gezien wat ik eens van dichtbij wilde zien en misschien zou er ook wel wat voor Pasen liggen al. Omdat je al snel misgrijpt bij de Action omdat elke winkel anders bevoorraad wordt besloot ik dus alvast een kijkje te nemen.

Knutselspullen voor Pasen

pasen knutselspullen

Als eerste zag ik deze leuke knutselplaten voor Pasen mini pompons en foamstickers om op te plakken. Goed voor de fijne motoriek. Bij beide is geen lijm nodig. De foamstickers plakken van zichzelf en bij de pompons zitten plakstrips toegevoegd. Zelf lijkt mij dat wat teveel gedoe om met dubbelzijdige plakband te gaan knippen en moeilijk doen dus ik geef de kinderen dan gewoon lijm om mee aan de slag te gaan. Leuk is dat ze precies kunnen zien aan de kleuren waar wat zou moeten.

pasen raamsticker

Ik heb altijd raamstickers op het raam omdat de kinderen dat zo leuk vinden. Ook de schoolkinderen die regelmatig langs het raam lopen kijken altijd naar de stickers en roepen enthousiast dingen naar hun ouders. Deze grote sticker is leuk voor op het grote raam naar de tuin toe. Ik hoop binnenkort ook nog leuke kleine paasstickers te vinden voor op het raam.

pasen action

Ook nam ik nog deze eivormige kleurplaten mee. Een opwindbaar kuiken, waar ik alleen de kinderen onder toezicht mee kan laten spelen voor hij kapt is ūüėČ en een leuk ei die je kan verstoppen en die de kinderen dan moeten zoeken.

Knutselen met katoen

Creatief met katoenknutselen met katoenknutselen met katoen

Op Pinterest zag ik wat leuke knutsels met katoen zoals wattenschijfjes sneeuwpoppen en truien met wol. In de hoop dat er toch nog sneeuw gaat vallen nam ik dus wat mee om hier snel mee aan de slag te kunnen.

Yathzee voor kinderen

yahtzee voor kinderen

Zoals gezegd was ik door andere gastouders getipt voor een spel. Ik zag het al snel liggen en nam het inderdaad mee. Voor het geld hoef je het niet te laten bij de Action. Op de dobbelsteen staan 5 verschillende dieren en er zijn 5 verschillende kleuren. Goed om de kleuren te trainen, dieren benoemen en tellen tot 5. Zelfs optellen tot 5 leren de kinderen zo spelenderwijs. Echt een spel waar dochterlief wel klaar voor is en die we dus snel zullen gaan spelen.

Verkleed en feest

verkleed action bril met ijsjes

Dochterlief zag deze leuke brillen liggen en sja daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ook deze kroontjes die je in het haar kan doen vond ik leuk voor de opvang om te hebben.

De glow in the dark sticks kan ik vast ook wel wat mee en zijn altijd leuk om in huis te hebben met jonge kinderen die niks meer in hun mond stoppen!

Geheim project

ballen

En voor een project waar ik binnenkort meer over zal vertellen kocht ik deze ballen. De linker zijn officieel hondenspeeltjes, maar het gaat om de vorm.. ik hou jullie nog even in spanning!

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.