Schattige baby kleertjes shoplog

Voor MamaScrapelle mocht ik een review maken over de webshop schattigebabykleertjes.nl en dat was heerlijk om te doen! Schattige baby kleertjes kopen voor je mini is toch suuuuper leuk!

Online schattige baby kleertjes kopen

schattige baby kleertjes

In tegenstelling tot shoppen voor jezelf past nagenoeg alles wat je koopt. Het samenstellen van mijn dochter haar outfit is ook een van mijn hobby’s. Van mij moet de romper passen bij haar kleertjes en ook haar sokken worden gematcht. Want ja, soms zie je een randje romper er boven of onderuit piepen en die sokjes….die moeten ook gewoon in het geheel mooi staan. Ja, een leuke hobby waar ik ook een beetje van mijn creativiteit in kwijt kan. Ik was dan ook erg blij dat ik van MamaScrapelle een shopblog mocht schrijven. De naam schattige baby kleertjes dekt wel de lading, een website vól met schattige baby kleertjes. Je vindt er kleding voor je kindje van bekende merken zoals Noppies, Name-It, Lodger, Imps&Elfs en Tumble ’n Dry.

Zoeken, vinden & shoppen

Wat een hoop leuks is er hier te vinden op schattige baby kleertjes .nl! De menubalk bovenaan werkt simpel; zoek je een vestje, een rokje of schoenen? Het is allemaal gemakkelijk te vinden. De filters op de website maken het je nog gemakkelijker. Wat een hoop leuks is er te vinden. Je bent zo weer een uurtje verder ? Het is niet voor niets dat een legio aan mensen (veelal vrouwen) de avonden slijt met enkel ‘wanna-haves” in online winkelmandjes gooien om ze vervolgens bij ’t tandenpoetsen weer eruit te halen. Je voelt toch dat je geshopt hebt en het heeft geen euro gekost! Zo heb ik me ook even goed vermaakt op deze website.

Keuzes keuzes keuzes

Het was moeilijk kiezen hoor, maar kwam al tot de conclusie; ik wilde wat hebben voor de zomer! Mijn dochter zou dan maat 80 hebben, even de filter aanpassen en het zoeken kan beginnen. Al snel kwam ik op 2 leuke jurkjes van Noppies. Eentje met groen, geel en roze hartjes. De ander in overwegend roze met een print van mini-fruit. Alleen al de jurkjes zien word ik al zo vrolijk van! Maarja, we wonen toch in Nederland…dus ik shop er ook nog een leuk vestje van. Ik vind toch ’n leuk vestje van Tumble ’n Dry … ik kan hem niet weerstaan! Een citroengele met een citroen embleem op de borst. En dat past weer leuk bij het jurkje met de print van mini-fruit en verrek het geel komt overeen met het geel in het andere jurkje ?Ik vind de rest van de Tumble ’n Dry collectie met de citroenen sowieso te gek dus kan me zo voorstellen dat er nog wat citroenerigs in haar kast verschijnt! Om het helemaal af te maken shop ik er nog leren schoentjes bij van Lodger. Van hetzelfde merk hebben we de hele winter erg veel plezier gehad van de fleece slofjes dus ik denk dat we ook van deze aankoop geen spijt zullen hebben.

Bestellen bij schattige baby kleertjes online

De website van schattige baby kleertjes werkt prettig, Je wordt per e-mail goed op te hoogte gehouden van de levering van mijn pakket. En ’t werd lekker snel geleverd! De volgende dag had ik ’t al netjes verpakt in huis.

Shop the Look bij schattige baby kleertjes

schattige baby kleertjes

Wat overigens ook nog een leuke service is; de pagina “Shop the Look”, hier vind je van alle posts op social media waar je die schattige baby kleertjes online kan vinden. Veel plezier!

disclaimer
Birgit
Laatste berichten van Birgit (alles zien)
Delen is enorm lief

Birgit

Ik ben Birgit, moeder van een dochter van 6 maanden. Ik kook graag, doe daarom geregeld aan sport en ben graag creatief bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.