batterij telefoon leeg, tijd voor een nieuwe Samsung

De grootste ergernis in mijn leven op dit moment is het steeds hebben van een lege batterij. Mijn Samsung Galaxy S7 is ondertussen bejaard na anderhalf jaar trouwe dienst. Hij wordt dan ook wel erg intensief gebruikt natuurlijk. De hele dag foto’s en filmpjes maken en sinds kort zelfs nog meer filmpjes door het bloggen. Maar dat de batterij van mijn telefoon leeg is om 4 uur ‘s middags, dat ben ik nu wel zat! Tijd voor een nieuwe! misschien de Samsung Note 9.

Batterij telefoon leeg

batterij telefoon leeg

Soms denk ik nog wel eens aan mijn eerste telefoontjes. Als eerste van KPN de HI, kanariegeel was die! En daarna kwamen trouw allemaal Nokia modellen die het stuk voor stuk JAREN uithielden! Maar goed je gebruikte toen een telefoon ook alleen maar om mee te bellen en te sms’en. Die batterij kon dat echt wel aan en de batterij van mijn telefoon ging pas na 3 dagen een keer uit. De laatste 10 jaar ben ik Samsung fan en heb ik al 5 Samsung Galaxy modellen versleten. 2 jaar is nu zo’n beetje de maximale leeftijd van een telefoon. De batterij is altijd het eerste wat bij mijn telefoontjes overlijdt.. Herkenbaar??

Foto’s en Filmpjes maken

De laatste jaren is de telefoon meer een computer, videocamera, telefoon en tv geworden. Misschien het is dan ook wel logisch dat de batterijen dat steeds niet aankunnen. Als gastouder maak ik gewoon graag foto’s en filmpjes van de kinderen. Wat we voor leuke activiteiten doen, filmpjes als ze lief ( en ja ook soms stout) spelen, gekke bekken en ga zo maar door. Vraagouders vinden dat helemaal geweldig en hebben zo het gevoel niks te moeten missen van hun kind. Want ja je kind uitbesteden aan iemand anders om zelf te kunnen werken is soms nog wat lastig zeker in de eerste jaren.

Met het bloggen maak ik met mijn telefoon ook veel foto’s en sinds kort probeer ik ook te vloggen! Dochterlief en ik moeten nog veel leren hoor, maar een lol dat we hebben! Dat vind ik toch het belangrijkste van allemaal. En een beetje met computers leren werken vind ik ook wel horen in de opvoeding tegenwoordig! Maar die batterij is gewoon halverwege de dag al helemaal leeg! Zo irritant..

Geen IPAD

Nou moet ik iets bekennen.. Ik heb geen IPAD.. erg he! Haha heb het niet zo op de Apple apparaten, sorry… Dochterlief heeft er wel een om Netflix mee te kijken, of spelletjes te spelen, of youtube filmpjes te kijken. Ik zit gewoon braaf op de bank met mijn lenovo laptop, en mijn samsung galaxy telefoon. Altijd als we een weekend weg gaan sleep ik alles mee om normaal te kunnen bloggen want op mijn telefoon werkt dat gewoon niet lekker.

Samsung Note 9

Samsung Note 9

Tijd om weer te gaan zoeken naar een nieuwe telefoon en natuurlijk moet dat een Samsung worden. De Samsung Note 9 is op 09 augustus 2018 gelanceerd en is daarmee het nieuwe vlaggenschiptoestel van Samsung. De beloftes van Samsung:

  • De telefoon die krachtig genoeg is om jou bij te benen.
  • Maak het onmogelijke mogelijk.

Kijk dat klinkt goed! Natuurlijk ging ik ook even verder kijken naar de specificaties die voor mij belangrijk zijn:

De batterij van de Samsung Note 9 belooft mij bij te houden en de hele dag mee te gaan met één keer opladen  4000 mAh –> Nu heb ik 3000 mAh

128GB intern geheugen uitbreidbaar met 512GB. –> De S7 heeft 32GB.

De Low Light Camera past zich net als het menselijk oog aan voor schitterende foto’s, dag en nacht. En omdat hij knipperende ogen en wazige beelden detecteert, kun je op het juiste moment een nieuwe foto maken. –> Yes yes yes Ideaal voor mij met die kids voor de beste spontane foto’s!

Opladen met draadloze opladers. –> Ideaal geen lamme oplaadingang meer.

Met de handige Spen met bluetooth zodat je bijvoorbeeld op afstand je Note 9-camera mee bedient. –> Go selfies!

En de Samsung Note 9 blijft ook nog eens koel door het koolwaterstof systeem wat er in zit! Op dit moment brand mijn Samsung S7 mijn hand uit als ik geen WIFI heb en het met 4G moet doen.

En met alle andere extra functies die deze nieuwe krachtpatser van Samsung heeft kan ik mijn laptop ook wel thuislaten op evenementen. Scheelt weer sjouwen.

Verlanglijstje feestdagen

Nu alleen nog even sparen voor dit schatje 🙂 Of denken dat ik toch weer voor een abonnement ga in plaats van de Samsung Note 9 loskopen met SIM only abonnement. Ik zet hem in elk geval op mijn verlanglijstje voor de feestdagen!

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.