Rupsje nooitgenoeg in het theater!

Over een paar maanden is het zover. Rupsje Nooitgenoeg in het theater! Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, de Nederlandse en Belgische theaters binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Ik zit op dit moment midden in het thema kriebelbeestjes en opeens herinnerde ik mij een persbericht over Rupsje Nooitgenoeg. Tot mijn schrik had ik hier geen blog over getikt en dat kan natuurlijk niet. Want iedereen is dol op Rupsje Nooitgenoeg en hoe gaaf om ook meegenomen te worden in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje.  Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Voor wie het bekendste rupsje niet kent:

Allereerst.. heb je kinderen? Zo ja schaam je! haha dan moet je Rupsje Nooitgenoeg echt kennen hoor! Er zijn ondertussen maar 30 verschillende boeken ofzo van uitgekomen haha. Dus hup naar Bol.com, de plaatselijke boekhandel of naar de bieb om minstens 1 boek te halen!

Heb je geen kinderen: Nou vooruit ik leg je wat uit!

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt. Hij begint braaf met fruit maar eindigt in een enorme craving met allerlei zoete en vette dingen. Uiteindelijk ontpopt hij tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 48 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en wordt nu naar de Nederlandse en Belgische theaters gebracht door producenten Mark van Ierssel en Just4Kids. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium.

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Hoe wat waar wanneer?

Rupsje Nooitgenoeg in het theater

Hoe duur en hoe lang: Per theater kunnen de prijzen verschillen. De Rupsje Nooitgenoeg in het theater duurt 2 uur.

Wat is er te doen: Sommige theaters hebben een uur voor aanvang een apart kinderprogramma. De show is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar kan ik Ruspje Nooitgenoeg in het theater zien? De theatershow is te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en Vlaanderen.

Wanneer kan ik hem zien: De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater. Voor speeldata zie bovenstaande link.

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.