Rolschaatsen in Monkeytown Delft.

Ruim een half jaar geleden was ik uitgenodigd voor de soft opening van Monkeytown Delft. Inmiddels na heel wat verbeterpunten en dingen die nog niet af waren staat er nu een goede en veilige binnenspeeltuin waar jong en oud zich uren kan vermaken! Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen rolschaatsen in Monkeytown Delft

Rolschaatsen in Monkeytown Delft

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Helaas zijn de paarden waar ik in de vorige blog zo enthousiast over vertelde, op 1 na, allemaal overleden. Dit kwam door veelvoudig misbruik door volwassenen die ook heel erg graag wilden paardrijden. Waarom zijn het toch altijd volwassenen die het voor kinderen verpesten vraag ik mij af..

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Gelukkig hebben de eigenaren daar wat op verzonnen wat ook op 4 wielen en actief te spelen is alleen voor kinderen! Rolschaatsen in Monkeytown Delft!

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Op een groot afgezette vierkante vloer kunnen kinderen op een veilige manier leren rolschaatsen in Monkeytown Delft.

rolschaatsen in Monkeytown Delft

In twee grote (rommelige) ledikantjes liggen alle spullen die je nodig hebt voor een complete outfit. Knie-, elleboog- en polsbeschermers. Een helm en natuurlijk allemaal rolschaatsen die je op maat kunt verstellen. Na het nodige zoekwerk tussen de twee “bakken”, had ik voor de meiden een passend setje gevonden en konden ze aan de slag. Voorzichtig van de ene naar de andere kant waar zachte banken je opvangen en waar je even kunt uitrusten van al het proberen.

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Peuterzone

rolschaatsen in Monkeytown Delft

De peuterzone in Monkeytown Delft was tijdens de soft opening nog niet klaar. Daar is inmddels serieus verandering in gekomen. Het gebied is afgebakend met een meetlat waarop kinderen kunnen kijken of ze hier mogen spelen of niet. Er staat een duidelijk bord waarop je kunt zien dat fietsen verboden zijn. ( tijdens het maken van de foto lag er echter toch een fiets). Kleintjes worden dus niet meer omver gereden tijdens hun spel en kunnen rustig aan de slag met hun eigen zachte klimparadijs waar ze zich goed op kunnen vermaken.

rolschaatsen in Monkeytown Delft rolschaatsen in Monkeytown Delft

Verandering inrichting

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Naast dat er nu een groot vierkant met banken staat voor het rolschaatsen is er nog wat meer veranderd aan de inrichting. De grote luchtkussen met de aap is meer naar het voetbalveld gezet en de attractie die er tussen stond staat er nu voor. Zo lijkt de hal nog groter en is het meer overzichtelijker voor kinderen en ouders.

rolschaatsen in Monkeytown Delft

De relax fauteuils staan ook meer in een rij in plaats van in groepjes waardoor er gelijk een duidelijk looppad voor de kinderen onstaat en fietsertjes er moeiteloos doorheen kunnen.

Restaurant

In de wintermaanden kun je op vrijdag en zaterdag genieten van een uitgebreid buffet, maar in de zomermaanden is dit wat lastiger omdat er dan veel minder bezoekers zijn. Snap ik eerlijk gezegd niet want het was in de Monkeytown beter vertoeven dan buiten met dit warme weer! Heerlijk koel is het binnen.

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Het Horeca plein ziet er ook een stuk opgeruimder en overzichtelijker uit!

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Op de kaart staan onder andere patat, pannenkoek, tosti en luxe sandwiches.

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Je kunt voor 5 euro per persoon uitgebreid ontbijten van 9 tot 12 uur en in de avonduren zijn er in de zomermaanden complete maaltijden voor 7,50 per persoon. Mee naar huis nemen mag ook!

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Nerfpistolen, lasergamen en 5D bioscoop

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Uiteraard zijn het lasergamen en de 5D bioscoop nog steeds aanwezig vanaf 12.00. Sinds kort is daar een tijdelijke extra attractie bijgekomen nerfpistolen! Onder veel kinderen een ware hit, maar mijn gezelschap vandaag waren twee meiden van 5 die meer zin hadden in rolschaatsen en klimmen en klauteren. Dus hier kan ik niet zoveel over vertellen verder uit ervaring!

rolschaatsen in Monkeytown Delft rolschaatsen in Monkeytown Delft

Je kan ook gewoon nog een potje dammen of schaken. Met de Hubelino bakken spelen of natuurlijk gewoon klimmen en klauteren!

Winactie 2X4 toegangskaarten

De winnaars zijn: Coby de Jong en Iris Böhtlingk-Taal

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

5 Responses

  1. Lijkt ons leuk, lees en zie nu dat ze hier toch best veel andere dingen hebben dan bij de indoorspeeltuinen waar wij altijd komen. Leuk!

  2. Echt suoer leuk om te lezen. Ik zou de kaartjes graag willen winnrn om mijn mening aan te passen ober delft. En na jou blog denk ik dat ik toch een keer ga kijken weer.

  3. Wij doen graag mee!
    We gaan dit jaar niet op vakantie, dus dan is het superleuk om even lekker daar een dagje te spelen.

  4. Oeh, monkeytown, daar wil ik graag naar toe met mijn aapjes! Ideaal vakantieuitje, de vakantie duurt nog lang zat!

  5. Monkeytown blijft leuk voor de kinderen 🙂 Mijn man en ik zijn getrouwd in Delft, kunnen we daarna leuk laten zien aan onze dochters waar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.