Review: The One Long Wear Nagellak Oriflame

Vaste lezers van mijn blog weten al dat ik dol ben op nagellak. Met enige regelmaat kies ik nieuwe kleuren uit om te proberen. Want je kan nooit genoeg nagellak hebben. (vind ik dan) Omdat het herfst is vind ik deze kleuren van Oriflame helemaal geweldig en laat ik ze graag aan jullie zien.

Langhoudende nagellak van Oriflame gebruik ik al een tijdje. Het kwastje, de High Definition Wide Brush , is erg fijn om je nagellak mee aan te brengen. Je bent zo klaar! De potjes bevatten 8ml lak en kosten normaal €12,00. Ze zijn vaak in de aanbieding dus hou de brochures goed in de gaten!

  • Purple in Paris Code: 30532
  • Rose Diamond Code: 30526
  • Red Sky at Night Code: 30529

Daarnaast gebruik ik altijd de Base en Top coat. Een goede Base en Top coat voor nagels bereidt voor, beschermt en perfectioneert en werkt ook als een glanzende nagellak. Gebruik het onder een kleur om te primen en te beschermen. Breng over een kleur aan om een houdbaarheid te hebben van meer dan 3 dagen. Beschermt tegen afschilferen. Gebruik alleen voor een glanzende, natuurlijke look

Oriflame heeft ook een matterende Top Coat. Ideaal als je een mooie kleur glanzende lak heb, maar liever een matte afwerking wilt hebben.

Dekking

Ik ben erg  tevreden over de dekking. Van de twee kleuren die ik opbracht heb je maar 2 laagjes nodig. Van de Rose Diamond is 1 laag zelfs voldoende als je slechts een kleine glimmer op je nagel wilt hebben.

Herfst nagellak oriflame
Herfst nagellak oriflame

Kleur

Rose Diamond is geweldig als je een feestje hebt of een chique diner. De kleur heeft een licht gouden/roze gloed waardoor het heel warm overkomt.

Purple in Paris is een warme aubergine kleur en past perfect bij mijn eigen kleding waar ik vaak een aardse kleur in gebruik. Ik ben erg enthousiast over deze kleur.

20151004_092330_resized
Herfst nagellak oriflame

Kwaliteit

Ik was mijn handen de hele dag door met mijn werk als gastouder en ben altijd verbaasd hoe goed de lak blijft zitten. Op het einde van dag 2 heb ik er soms wat van afgestoten, maar de lak zit zeker 3 dagen erg mooi en begint dan langzaam af te brokkelen. Maar ik ruim dan ook de hele dag speelgoed op, knutsel veel met de kinderen en doe dus erg veel met mijn handen. Als je dat niet zou hebben blijft de lak denk ik wel beter zitten.

Eindoordeel

Zoals altijd erg tevreden over deze lak! Ik kan deze herfst weer lekker vooruit! Wil je meer weten hoe je deze nagellakjes kan bestellen kun je mij altijd mailen. Ik ben nog steeds beautylid en kan altijd via mijn manager, tevens regiomanager, wat regelen!

Wat is jouw favoriete merk nagellak?

Dit vind je misschien ook leuk:

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

  1. Ik ben verliefd om de kleur Purple in Paris….zet maar op mijn lijstje aub.
    Zullen we binnenkort dan maar eens afspreken hihihi……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.