Review Monsterdoos

Ik heb weer een leuke doos gevonden om een review over te schrijven. Deze keer een wel hele griezelige namelijk. Een monsterdoos! Nou ja, er staat een monster op de doos, en erin zitten allemaal kleine/ nieuwe producten om uit te proberen. Zoals jullie weten ben ik altijd in voor iets nieuws dus die wilde ik wel testen natuurlijk!

Inhoud:

Ja en dan staat er zo’n grote Monsterdoos op je tafel om uit te pakken. Een vervroegd Sinterklaas cadeau zeg maar. Er blijft van alles uitkomen! Eerlijk waar voor iedereen zit er wat in, van jong tot oud. Ik was zeer verrast!

 

MonsterdoosMonsterdoos

Voor kinderen

Ik ben erg fan van Goodies en dochterlief vindt de knijpzakjes erg lekker. De variant appel/doperwt kende ik nog niet dus ik ben erg benieuwd wat ze daar van gaat vinden. Er zaten twee grappig springpoppetjes bij en twee pakjes melkdrink.

Monsterdoos

Ook zat er een knutselpakket in van Pritt Create Your – Royal ship in de Monsterdoos. Om kinderen aan te moedigen meer te gaan knutselen en de fantasie tot leven te brengen, heeft Pritt de Create Your gelanceerd. Pritt Create Your is een knutselset bestaande uit hoogwaardige knutselmaterialen, inclusief Pritt Stick, die nodig zijn om de wereld van prinsessen en piraten tot leven te brengen. Leuk voor de fijne motoriek en creativiteit!

Manlief ook blij

Monsterdoos

Mijn man is een echte snoeperd en zijn auto ligt dan ook vol met dropjes en mintjes. In het weekend eet hij altijd chips en noodlessoep is 1 van zijn favoriete 3 uur snacks. Hij houdt van pittig eten en worst snaait hij graag. Sja Hij was dan ook erg blij toen ik dit allemaal aan hem liet zien. De drop & Fruit variant van Klene kende hij nog niet. Na een test dropje ( of 3 of 4 of 5..) was hij tevreden! Lekker!

Voor mama

Ook voor mij zaten er leuke producten in. De Health drink vond ik helaas erg zoet, maar goed ik ben ook niet zoveel gewend. De Pure leaf, bevat wel suiker, maar heb ik toch lekker samen met mijn moeder gedronken. Ik vond hem lekker.

Pepsi en Palmolive zijn voor mij bekende merken. Balsamico azijn gebruik ik vaak in mijn salade. Handig van deze variant is dat er alvast wat olijfolie bij zit. Goed schudden dus en je bent snel klaar.

MonsterdoosMonsterdoosMonsterdoos

Ik vond het erg leuk dat er een Hitkrant in de monsterdoos zat. Hier ben ik als tiener echt jaren lid van geweest. Als eerste keek ik altijd wie er op de poster stond in het midden. Opmerkelijk vond ik de geur van het tijdschrift. Die deed mij echt aan vroeger denken! Zouden ze hun eigen parfumlijn hebben? Ik ben helaas toch echt te oud voor dit tijdschrift, maar mijn tienernichtjes heb ik er wel blij mee gemaakt!

Bestellen

De waarde van een monsterdoos ligt boven de 40 euro en voor maar €12,95 inclusief verzendkosten is hij voor jou! Wil je ook zo’n Monsterdoos vol met lekkere producten bestellen? Dat kan heel gemakkelijk!

Je hebt wel een referentiecode nodig:  MB4006817

Veel plezier met uitpakken en eetsmakelijk!

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.