Review: Happy Box

Deze review stond al een tijd klaar, maar was ik heel dom vergeten in te plannen. Iets met blond zijn en het mega druk hebben de afgelopen 2 maanden. Maar deze review wilde ik jullie zeker niet ontnemen want ik mocht weer een hele leuk box vol producten reviewen. De happy box!

De happy box

Zware doos

Het eerste wat mij opviel toen ik de Happy Box van de bezorger overhandigd kreeg was dat hij erg zwaar was. Dat voorspelde wat goeds! Van de doos zelf ben ik glad vergeten een foto te maken. Een doos vol smileys!

de happy box uitgepakt

Het tweede wat mij opviel was de leuke brief die er bij zat geadresseerd aan een Slimmerik! Kijk dat vind ik nou leuk om te lezen en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook direct een lach op mijn gezicht kreeg. Een goed begin van de Happy Box dus!

De Happy Box uitgepakt

de happy box uitgepakt

Ik moest nog even wachten met verder uitpakken want ik was nog druk aan het werk. Het werd mij snel duidelijk waarom de doos zo zwaar is. Hij zat echt bomvol met producten! En erg handige producten ook nog eens die wij bijna allemaal wel gebruiken.

de happy box uitgepakt

Grolsch is mijn man zijn merk bier en hij drinkt regelmatig de Radler. De Holy Soda had ik nog nooit gedronken. Hij is lekker kan ik zeggen! Het pak Green Ice Tea was op een warme dag in een keer opgedronken. Zalig als hij goed koud is!

De linker twee drankjes heb ik weggegeven. Hier doe ik eigenlijk nooit wat mee en vindt het zonde om het over datum te laten gaan.

de happy box uitgepakt

Kidneybonen!! Ja die eten wij zeker 1 keer in de maand in de tortillawraps! De tomatensoep is mijn dochter haar favoriete smaak en de roerbak pasta met romige kip kende ik nog niet. Die hebben wij inmiddels uitgeprobeerd ( helaas vergeten foto te maken) en hij was best lekker al had er van ons meer groente in gemogen. Dus de volgende keer zouden wij het recept wat aanpassen. De pakken rijst hebben wij weggegeven want dochterlief en manlief houden niet van de spelt smaak.

Box vol lekkere dingen

de happy box uitgepakt de happy box uitgepakt

De slurpfruit was voor ons ook al een bekend product. Die heb ik altijd in huis handig om te hebben. De fruitgranenhapjes heb ik weggegeven aan een vraagouder. Zijn ideaal om in je luiertas bij de hand te hebben voor onderweg.

De Snelle Jelle Zero kende ik nog niet. Ze zijn lekker maar ik vind de ontbijtkoek Zero van Peynenburg toch lekkerder. De kauwgom is heerlijk en lekker smurfenblauw! Daar werd ik ook weer vrolijk van haha.

koekjes

De letterkoekjes zaten ook in de monsterdoos. De kinderen vinden deze heerlijk en prachtig hoe ik altijd er woorden mee probeer te maken of de eerste letter van hun naam er uit vis.

De Tucs zijn naar manlief gegaan die is dol op pittige smaken en deze variant kende hij nog niet. Hij vond ze erg lekker. De anti flu zijn erg handig om in huis te hebben met keelpijn en zijn zonder suiker. Daar ben ik erg blij om. De kitkats liggen nog in de kast.

de happy box uitgepakt

Er zat ook nog een puzzelboekje in voor op vakantie en doekjes voor de was.

de happy box uitgepakt

Wat ik het meest leukste vond aan de box was de kleine verpakkingen met Sweeps. Handige klein verpakkingen met allerlei soorten doekjes. Ik ontving de Doeltreffend schoon en de veilig en persoonlijk. Vooral de doeltreffend schoon was ik erg blij mee en deze is direct in de luiertas beland. Ideaal voor onderweg met een zindelijk wordend kind die nogal wat vreemde toiletten gaat bezoeken de komende jaren.

Het voordeel van deze doekjes is dat ze in de wc gegooid mogen worden. De Sweeps zijn namelijk biologisch afbreekbaar!

Ik werd erg happy van de Happy Box! Voor maar €24.95 clusief verzendkosten ontvang je deze doos vol boodschappen ter waarde van €40,00 euro!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

3 Responses

  1. Leuk om te lezen, ik heb ook een boodschappenpakket aangeschaft, maar op de website van de happy box staat dat deze bijna 25 euro kost en dat vind ik persoonlijk te duur… Voor de prijs die jij noemt was het idd leuk geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.