Review: Boxbites

Vaste lezers van mijn blog weten het wel. Deze mamablogger is intolerant voor lactose en sacharose. Iets wat het soms best een uitdaging maakt om gezonde tussendoortjes te nemen. Helaas zijn de Nederlandse supermarkten nog niet zo ingesteld op gezond eten. Bij de jumbo kun je steeds meer vinden op gezond gebied en je hebt natuurlijk de eko plaza, maar die kun je nog niet overal vinden in de buurt.

Bij de tuinen haal ik ook nog wel eens een paar repen, maar ook hier is het assortiment maar klein. Zeker als wij een dag buiten de deur zijn, bijvoorbeeld naar speeltuin/ dierentuin /pretpark of ander evenement ben ik vaak aangewezen op de patatjes. Daar weet ik tenminste 99% zeker van dat er geen suiker en melk inzit. Bij de rest is het altijd maar afwachten. En altijd maar een zak pinda’s of andere noten bij je hebben wordt ook saai. Heel blij was ik toen ik tegen het concept van Boxbites aanliep.

Boxbites

De naam zegt het al: Bij Boxbites kun je een doos vol met gezonde snacks bestellen. Ze hebben een uitgebreid assortiment en het leuke is dat je van te voren niet weet welke smaken je precies ontvangt.

Wat ik super goed vind is dat je op de website precies kunt zien of het Vegan, zonder toegevoegde suikers, glutenvrij en noten bevat. En dat is voor deze sacharose intolerante mamablogger erg fijn!

Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij ik was toen er een grote brievenbusdoos vol met lekkers binnenkwam.  Moet je al dat lekkers eens zien!

boxbites  boxbites

Allemaal rozijnen

Tussen alle noten en zaden zaten ook 2 zakjes met rozijnen. Samen met dochterlief testte ik de Scrummies Cherry flavoured dried cranberries and raisins en de Nakd Orange raisins.

boxbitesboxbitesboxbitesboxbitesboxbites

Ze werden kritisch door haar geproefd en ze vond ze beide geloof ik even lekker. Alhoewel de mix met cranberries sneller op waren. Die waren ook wat zoeter dan de sinasappelsmaak rozijnen.

Yu! Fruit Blueberry Chews

Deze nam ik speciaal mee naar mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder heeft namelijk bijna 20 jaar een blueberryfarm gehad en ik was erg benieuwd wat zij hier van vond. Lekker, maar lang niet zo lekker als de echte verse natuurlijk. haha sja wat had ik dan verwacht.

Rythem 108 coconot macaroon

boxbites

ohw yummie. Van deze reep had ik er graag 20 in mijn pakket gehad. Een gezonde bounty maar dan anders. Ik ben verliefd!

Taste of Nature Brazil Nut

Jummie! Ik waan mij in het paradijs als ik deze heerlijke reep eet. Vol noten, zaden en rozijnen. Als je echt een energiedip hebt, haalt deze reep je er zo weer uit!

Wild Thing Cacao & Almond

boxbites

Een heerlijk gezonde reep die naar chocolade proeft en krokant is door de amandelen.

Greenday Chips Crispy Apple

boxbites

Ik heb al van een paar merken dit gedroogde fruit gekregen en was dan ook wat cynisch voor ik de verpakking opende. Maar ze waren echt krokant en smaakten gewoon naar appel. Niet heel erg lekker, maar zeker niet vies.

En er was natuurlijk nog veel meer lekkers! Maar ik eet nou eenmaal niet elke dag zo’n tussendoortje dus nodig je vooral uit om zelf ook eens zo’n box vol lekkers te bestellen. Alles is goed lang houdbaar dus je hoeft niet in 1 week alles op te eten. Je kan echt een flinke tijd vooruit en het leuke is dat je dus steeds een ander heerlijk tussendoortje hebt.

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

  1. Dat ziet er zeker goed uit!! Wat kost het? Zou je een foto kunnen plaatsen van de ingrediënten/ calorieën? Door jou verhaal heb ik erg veel interesse gekregen 🙂

    • De box kost eenmalig 30 euro met een abonnement ben je voordeliger uit. Klinkt duur maar het zijn allemaal gezonde repen en die zijn nku eenmaal wat duurder. Op de site zijn heel goed de ingrediënten van alle producten te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.