Smart Games en SmartMax – een reisspel voor kinderen

De afgelopen maanden zijn er hoop nieuwe spellen gelanceerd. Ben jij op zoek naar een uitdagend reisspel voor je kind kijk dan snel in dit overzicht. Handige reisspelletjes om je kids mee te entertainen tijdens lange autoritten of om plezier bij te beleven op het ligbedje aan het zwembad! Ontdek en enjoy met Smart Games en SMARTMAX

Coral Reef 

Coral Reef is een reisspelletje met een echt onderwater avontuur. Plaats de 4 puzzelstukken op het spelbord zodat alleen de dieren uit de opdracht zichtbaar blijven. Een klassiek “hide & seek” concept met een nieuw thema en 48 eenvoudigere opdrachten, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Colour Catch

Colour Catch is een leuk reisspel voor kinderen vanaf 7 jaar. Help de dieren hun avondmaal te vangen. Plaats alle puzzelstukken op het spelbord, zodat de kikkers en salamanders dezelfde kleur krijgen als in de opdracht. Maar kijk uit! De dieren zijn transparant en veranderen van kleur, naargelang de ondergrond waarop ze geplaatst worden. Een kleurrijke Smart game met 48 opdrachten voor kinderen vanaf 7 jaar.

My First Totem – SmartMAX

My First Totem van SMARTMAX is super leuk voor de jongste kinderen om mee te bouwen. Ook ideaal voor onderweg als reisspel. Bouw je eigen totem maar let goed op alle details. De SMARTMAX totem is niet alleen superleuk magnetisch speelgoed bestaande uit 8 blokken met verschillende vormen, geluiden en structuren maar bevat ook 24 opdrachten met de meest diverse totem-constructies. Echte smart games voor op het verlanglijstje!

Chicken Shuffle Jr 

Chicken shuffle jr is een reisspelletje voor kinderen vanaf 4 jaar. Bedek de eieren. Er is heel wat gekakel op de boerderij want elke kip wil op haar eieren broeden en dat is niet zo eenvoudig. Schuif de kippen door elkaar zodat er op elk ei een kip zit te broeden. Dit is een superleuk, logisch spel! Verschuif de puzzelstukken dus niet als een kip zonder kop, maar denk eerst na. Inhoud:  48 opdrachten en oplossingen, transparante schuifpuzzel met handige opberglade.

Brain Train

Brain Train is een reisspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Is jouw brein/trein in vorm? Train je brein met dit vormenspel! Deze trein is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan jij de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Naarmate de opdrachten moeilijker worden, krijg je steeds minder aanwijzingen. Ben jij op het juiste spoor? Zorg ervoor dat alle wagons aan elkaar vastzitten voordat je trein het station verlaat. Een spel met 48 opdrachten. Een van de leukste smart games voor peuters.

Atlantis Escape

 

Atlantis Escape is een makkelijk tot razend moeilijk smart game voor kinderen vanaf 8 jaar. Kan jij je ruimteschip veilig tussen de asteroïden loodsen? Om te ontsnappen, zullen al je vaardigheden als piloot tot het uiterste getest worden. “Asteroid Escape” is een schuifpuzzel uit een ander universum, Met 60 opdrachten.

Kijk ook deze blogs:

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.