Recensie: Ribs Factory Delft Steakhouse en Grill restaurant

Op de plek waar eerst Popacatapetl zat op de beestenmarkt kun je nu de Ribs Factory Delft vinden. Een Steakhouse en Grill restaurant. Met de spareribs toko van de berenketen letterlijk op een steenworp afstand besloten manlief en ik hier eens te gaan proeven! En hoe!! 

Ribs Factory Delft

Ribsfactory Delft

Het eerste wat mij opviel was dat er op tafel keurig de natte doeken om je handen schoon te maken, peper en zout en tandenstokers per stuk verpakt stonden en wat tomatenketchup. Top! Daar krijg je van mij al pluspunten mee want ik vind het altijd heel vervelend om die vochtige doekjes of een bakje met citroenwater te moeten vragen en manlief heeft graag een tandenstoker in de buurt.

Voorgerecht Ribs Factory Delft

Ribsfactory DelftRibs Factory Delft

De eerste keer namen wij zoals zo vaak een mandje met smeersels. Vooral de truffelmayonaise was echt super heerlijk. De kruidenboter was wat zacht geworden maar ook gewoon lekker.

Terwijl wij genoten zagen wij hele manden met tortillachips voorbij komen. De tweede keer besloten wij dan ook voor de Nachos for macho’s te gaan.

Ribsfactory Delft

Dat is met recht voor macho’s als je dit met 2 personen opeet. Super lekker en het koste ons beste moeite om dit op te krijgen met de wetenschap dat wij ook nog weer voor een lekker stukje vlees wilden gaan. Gelukkig zijn wij geen dessert mensen.

Hoofdgerechten Ribs Factory Delft

Ribsfactory Delft

De keuze uit de hoofdgerechten is best beperkt, maar daardoor denk ik ook een succes voor het restaurant.

Ribsfactory Delft

De eerste keer bestelde manlief de daddy steak en ik de honing ribs. Je krijgt hier patatjes met mayonaise bij geserveerd.

Ribsfactory DelftRibsfactory Delft

De daddy steak was heerlijk en perfect bereidt! manlief smulde ondertussen smulde ik ook.

Ribsfactory Delft Ribsfactory Delft

Ik heb nog nooit zo netjes mijn spareribs op kunnen eten. Ze waren botermals en het mes gleed gewoon door het vlees heen en de marinade… MHMHMHMHM

Ribsfactory Delft

Zelfs de patatjes raakten niet op omdat ik gewoon voor €7,00 nog een rib besloot bij te bestellen. Ohw wat zat ik ‘s avonds vol, maar ohw wat was het lekker!

Ribs Factory Delft

De tweede keer dat wij gingen bestelde manlief de hot mexican spareribs maar die waren hem echt te heet ( terwijl hij best wel heel pittig kan eten). Hij bestelde een nieuwe rib dit keer de Jack Daniels en die waren heerlijk!

Wij zijn uiteindelijk dus 2 keer gegaan op een donderdagavond. En daar hebben wij beide keren geen spijt van gekregen. Onze serveerster Sylvana is een gastvrouw pur sang! En gaf onze complimenten aan de keuken keurig direct door. Ribsfactory Delft

Dat konden wij goed zien want wij zaten vlak bij de open keuken beide keren. Altijd leuk om de chefs hard aan het werken te zien.

Wat ons betreft een aanrader om te eten en voor de prijs hoef je het gelukkig niet te laten.

En als het goed is kun je binnenkort hier ook online je eten bestellen en laten bezorgen. Daar zeggen wij geen nee tegen hoor 🙂

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.