Recensie restaurant Moodz in Delft

Het is al weer een tijd geleden maar wij zijn na een aantal jaren op de wenslijst te hebben gestaan heerlijk uit eten geweest bij restaurant Moodz in Delft.

Ja dat restaurant wat bekend is geworden op tv. In de serie Mijn tent is Top met Herman den Blijker hebben ze zelfs de finale gehaald. Vlak bij theater en bioscoop in een rustig stukje van Delft centrum. Van verschillende arrangementen en groepsuitjes tot heerlijk eten voor lunch en diner met een aparte fingerfood kaart.

Voor onze verjaardag hadden we een dinerbon gekregen en we wisten al snel we gaan naar Moodz. Al heel lang wilden we hier een keer gaan eten, maar je moet echt van te voren reserveren, zeker als je op het terras wilt zitten, anders zit het vol. 

Ontvangst

We waren ruim op tijd omdat het zo lekker weer was. Bestelden een verfrissend biertje en glaasje Rosé en namen een heerlijk stokbroodje met Fleur de Sel boter olijfolie en zeezout en extra truffel aioli erbij. Eerst kwam alleen het brood met truffel aioli en moesten wij dus nog even extra attenderen op de boter. Dit kwam gelukkig snel. Ondertussen werd de een na de ander weggestuurd omdat ze volgeboekt waren, ondanks dat er nog ruim voldoende plek was op het terras. We dachten dat het binnen dan wel enorm vol zou zitten.

proost bij Moodz  brood smeersels

Wat wel een klein minpuntje was waren de verlepte stukjes op tafel. Die hebben wij maar een beetje opzij geschoven zodat wij daar niet de hele tijd naar hoefden te kijken.

verlept plantje

Voor- en Hoofdgerecht

Nog voordat we ons brood op hadden kwamen onze voorgerechten al. En dat terwijl wij zelfs te vroeg waren.. de Chef had er blijkbaar zin in, of wilde snel naar huis? Ach we zaten heerlijk en het eten was heerlijk. Manlief had de getrancheerde ossenhaas en zelf nam ik MoMo style, tonijn met wakame, garnalenkroketje en ossenhaas. Wat waren wij blij met onze keuzes.

getrancheerde ossenhaas  MoMo Style
Tussen voorgerecht en hoofdgerecht zat gelukkig wel een normale wachttijd en dit was net zoals het voorgerecht weer voortreffelijk. Manlief nam de Black Angus Steak van 200g en zelf nam ik de Etagère met gamba’s.
Wel moest ik even vragen om een bakje citroenwater om mijn handen schoon te maken van de gamba’s. Ze waren super lekker gekruid en de patat was heerlijk krokant.

Black Angus Steak  etagere gamba's

Voldaan en Tevreden

Van al deze gangen zaten wij behoorlijk vol dus wij hoefden geen dessert meer. Als wij nog wat wilden nuttigen werd ons wel verzocht even van tafel te wisselen omdat ze onze tafel nodig hadden, dus besloten wij dat we net zo goed thuis een kopje koffie en thee konden drinken. Er waren nog steeds veel tafels leeg, maar blijkbaar waren er allemaal late reserveringen. Het maakte ons niet uit wij waren voldaan. Wij komen zeker terug!

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.