Recensie: Howdy’s Nootdorp kindvriendelijk

Af en toe heb je gewoon geen zin om te koken. Niet in uitgebreid koken omdat je geen energie hebt, niet in een vriezermaaltijd opwarmen omdat je nergens zin in hebt, niet in een blik/pak soep open trekken omdat je dat nu even niet lekker lijkt. Om dan maar gelijk wat eten te bestellen of een patatje te halen om de hoek vind je dan weer net te ongezellig. Een probleem je hebt kleine kinderen en om nou zo maar naar een restaurant te gaan waar ze nauwelijks kunnen spelen of herrie mogen maken aan tafel is ook weer zo wat. Je doet dan aan alle kanten water bij de wijn zoals dat zo mooi heet en gaat op zoek naar een kindvriendelijk restaurant.

Kindvriendelijk restaurant

Wij hebben al 2 favoriete kindvriendelijke restaurants gevonden waar wij naar toe kunnen. Zo hebben wij veel plezier gehad bij de bosjes van Pex waar een leuk restaurant is waar je ook heerlijk uitgebreid kunt ontbijten en waar veel buitenspeeltuinen in de buurt zijn. Echt leuk voor een warme dag bijvoorbeeld.

Op loopafstand hebben wij La Famiglia zitten waar wij al een paar keer heerlijk uitgebreid hebben gegeten en dochterlief zelf van de speelkamer terug naar de tafel loopt en zich prima vermaakt. Knus en klein en doordeweeks heerlijk rustig.

Pannenkoekenrestaurant Howdy’s

Maar dit keer gingen wij voor wat anders. 2 kinderen van vrienden van ons bleven het weekend logeren en wij hadden net heerlijk gewandeld in het Delftse Hout en zouden terug naar huis gaan alwaar ik pannenkoeken zou gaan bakken. Echter had ik opeens geen zin meer om een half uur in de keuken te staan en alle zooi op te moeten ruimen. Manlief pakte google erbij en kwam op Howdy’s in Nootdorp. Een snel telefoontje en een half uur later zaten wij heerlijk op tijd in het restaurant.

Er is niet veel parkeerruimte dus op tijd komen loont. Ook werken ze niet met reserveren van tafels tenzij je in een grote groep komt. De kinderen vonden de grote klim naar boven op de trap al een groot avontuur ( er is ook een lift! ).

Deze leuke Saloon is helemaal ingericht als Saloon in het Wilde Westen. De bedieners zijn echte cowboy’s met mooie hoeden en stoere kleding.

Er is voor de kinderen ook een leuk hoekje om te spelen en speelgoed mag ook mee naar de tafel. Er is genoeg keus, er is een tv knusse kussens en  voor de allerkleinsten hangen er twee zakken met speelgoed. Ik heb hier nu geen foto van want er waren heel veel kindjes in de kamer heerlijk aan het spelen.

De menukaart van Howdy’s

howdys pannenkoeken restaurant howdys pannenkoeken restaurant

Het zal niet vreemd zijn dat er uiteraard pannenkoeken op het menu staan. Heel veel soorten pannenkoeken! Daarnaast zijn er wat soepen om uit te kiezen en voor mensen die niet van pannenkoeken houden zijn er simpele maaltijden als een broodje knakworst, shoarma, omelet, en wat toast. Zelfs pannenkoeken die als een pizza belegd worden zijn een mogelijkheid. Voor de kinderen zijn er heel veel keuzes en wij besloten voor De Daltons te gaan. Kinderen kunnen zelf hun pannenkoek versieren.
Met 4 bakjes in het hoefijzer:

  • Hagelslag
  • Muisjes
  • Vruchtenhagel
  • Smarties
Een echte aanrader om in het restaurant te eten, de bediende liet namelijk al half 1 van de hoefijzers vallen wat een ware rommel op de houten vloer veroorzaakte. Er gaat behoorlijk wat topping op tafel en op de vloer en dat wil je thuis echt niet opruimen! De 3 kinderen die wij mee hadden vonden het echter veel te zoet dit allemaal bij elkaar dus de volgende keer gaan een andere kinderpannenkoek.

howdys pannenkoeken restaurant howdys pannenkoeken restaurant

Terwijl wij net ons eten hadden ging er opeens een muziekje af. Verschillende kinderen om ons heen begonnen te wippen op hun stoel en manlief haalde snel 2 kinderen uit het speelhok. Ja hoor het paard Howdy kwam eraan en liep langs alle tafels en gaf de kinderen een hand of high five. Erg leuk om te zien en je kon merken dat er behoorlijk wat kinderen waren die duidelijk vaker waren geweest.

Een echte aanrader wat ons betreft! Weet jij nog een leuk kindvriendelijke restaurant die wij echt eens moeten uitproberen in de omgeving van Delft?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.