Pure Kids kinderserviessetje

Het is kerst dus ik heb vandaag weer een winactie voor jullie! Was de winactie van gister, waar je nog tot oudejaarsdag de tijd voor hebt om te reageren, meer gericht op kinderen van 4-12 jaar, is de winactie van vandaag juist gericht op de jonge kinderen van 0-2 jaar.

Pure Kids

Niet elk kind vind eten een leuke bezigheid. Sommige kinderen willen gewoon veel liever spelen, of wat anders eten dan jij hebt gekookt voor ze. Met Pure Kids kun je ze op een leuke manier overtuigen dat eten leuk is! Het kinderservies is vrolijk met duidelijke prints en vrolijke kleurtjes.

De Pure Kids bamboe kinderserviessetjes bestaan uit een bordje, schaaltje, beker en bestek en worden geleverd in een leuke cadeauverpakking. Het is gemaakt uit bamboevezels en andere natuurlijke plantaardige materialen. Geschikt voor warme en koude gerechten en vloeistoffen. Het servies mag bovenin de vaatwasser op een lage temperatuur maar is niet geschikt voor de oven/magnetron.

koeien pure kids

Voor mij zou dit het ideale serviessetje voor bij oupa en omi zijn geweest. Een echt leuk compleet serviessetje en een oma die afwassen met de hand leuk vindt! De perfecte combinatie. Uiteraard zouden wij dan voor de Koe variant gaan! Want je weet Oupa werkt met koeien en dochterlief wil dus altijd koetjes kijken op de IPad samen met oupa!

Winactie

Pure Kids combi

Van Coozaa mag ik een Pure Kids Kinderserviessetje weggeven van Bamboe! Je kunt kiezen uit Vlinder, Koe, Bij of Kikker. Coozaa is een webshop met duurzame merken en wordt gerund door jonge en bewuste ouders die staan voor gezonde, veilige, ergonomische, duurzame producten. Zij geven graag advies over de vele producten zodat je als ouder een bewuste keuze kunt maken. En om het geven van advies te optimaliseren laten ze veel producten testen door ‘testouders’.

Doe je mee? Laat dan onder dit bericht een reactie achter voorzien van een geldig e-mailadres. Ik waardeer het heel erg als je onder het bericht op mijn facebookpagina van Mamascrapelle een like geeft of een reactie achterlaat.

Extra kans maak je door de facebookpagina van  Coozaa ook te liken.

De winnaars krijgen dit jaar nog bericht en ontvangen hun prijs via de post in het nieuwe jaar thuis.

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

8 Responses

  1. Wat een leuk servies! Dat zou ik graag winnen voor mijn kleine brokkenpiloot ☺. Ze zijn allemaal leuk, maar ik zou voor de bij gaan, die is mijn favoriet!

  2. Wat leuk!!! Ik heb ze al eerder voorbij zien komen, ik vind ze cute. Ik doe graag mee voor mijn dochter die gek is op vlinders

  3. Wat een gaaf servies zeg!! Handige voor ons dochtertje,het servies van ons is toch niet zo heel erg leuk;)

  4. Oh wat super leuk !!! Ik doe voor mijn jongste knappe dochter graag mee voor het vlinder setje , die is zooooooo lief 🙂

  5. Wat leuk! Ik ga heel graag voor de vlinder voor mijn kleine nichtje. Zou ze vast en zeker super leuk vinden 🙂

  6. Wat een ontzettend schattig servies is dit zeg. Ik zou het kleine nichtje van mijn vriend hier ontzettend graag mee verrassen. Ze is nu 1,5, dus dan kan ze goed leren om zelf te eten! 🙂 De vlinder is lekker roze en zou het beste passen, maar eigenlijk vind ik ze allemaal leuk. Ik heb alle stappen gevolgd! Super leuke actie dit! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.