Prins Pieter en Paard Vrolijke Vriendjes

Ja het is weer tijd voor een leuke hop onder mamabloggers! Dit keer staat de Sinterklaas natuurlijk in het thema en heb ik een leuke winactie, van de vrolijke vriendjes van VTech, voor jonge kinderen omdat ik daar nu eenmaal veel over schrijf! Maar eerst leg ik uit wie ik ben en wat een hop is!

Sinterklaashoppers welkom!

Allereerst wil ik alle Sinterklaashoppers welkom heten op mijn blog! Een tijdje terug deed ik al mee met de Nationale mamabloggerdag en daarna deed ik mee met de Herfshop die een groot succes werd met mijn leuke winactie over de Wobs.

Een hop is een cirkel van in dit geval 40 bloggers die naar elkaar verwijzen. Ik verwijs naar de gene voor- en achter mij in de rij en zo kan je als een treintje het hele spoor af. Overal kun je wat winnen en meer te weten komen over andere blogs die misschien ook wel interessant zijn voor jou!

Dank je wel Jessica Nobels van  www.exploringlife.be voor het doorsturen van jouw bezoekers. Jessica is een Belgische blogster die vooral blogt over haar dochter Ellie en haar leven als mama. Zo heeft zij een leuke blog geschreven over een ecologische babyperiode.  Diep respect want voor mij is dit niet weggelegd, zeker niet als gastouder!

Bij Jessica maak je kans op een gepersonaliseerde speenkoord en een bib van blom petit.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

Saar en de Sint

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Vdieo van Sint

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Vrolijke vriendjes winnen?

Ik mag Prins Pieter & Paard van de vrolijke vriendjes lijn van  VTech verloten aan een van de Sinterklaashoppers!

sinterklaashop Prins Pieter en Paard

Prins Pieter & Paard maken onderdeel uit van de succesvolle educatieve speellijn de vrolijke vriendjes. Zo was het Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis zelfs winnaar Speelgoed van het jaar 2015!

Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech

Dit jaar heeft VTech de magie verder uitgebreid met Prinses Paulina, Fenna Fee, Remco Ridder, Bart Boogschutter, Prinses Penny & Eenhoorn en Prins Pieter & Paard.

Voor wie de Vrolijke Vriendjes tot nu toe heeft gemist: het zijn een voor een opvallende karakters die op interactieve en fantasievolle wijze de wereld van kleintjes (1-5 jaar) groter en spannender maken. Speels en tegelijk interactief worden taalontwikkeling, het leggen van verband tussen oorzaak en gevolg en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Dankzij de Magic Points komt elk vriendje en hun bijgeleverde accessoires tot leven en kunnen ze allemaal met elkaar spelen. Een mooier voorbeeld van gedeeld plezier bestaat niet.

Prins Pieter en Paard kost €17,95  en het Magisch Koninkrijk is €59,95 bij Bol.com

Hoe doe je mee met de winactie?

Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij dit vrolijke vriendje voor een lief kindje!

Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

En nu door naar de Belgische Blogster Nathalie De Martelaere haar blog  www.unicornsandfairytales.be Zij heeft een super leuke blog waarin zij alles vertelt over haar leven met haar zoon Vince die sinds deze week naar school gaat. Ja in België gaat alles net even iets anders dan in Nederland want dan ga je al met 2,5 jaar naar school. Haar blog gaat ook voornamelijk over kinderen van 0-4 jaar net als mijn blog en zij heeft ook leuke creatieve tips dus neem vooral een kijkje!

Bij haar maak je kans op  25 euro om te shoppen bij de webshop kidswithflair

Disclaimer

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!