Prins Pieter en Paard Vrolijke Vriendjes

Ja het is weer tijd voor een leuke hop onder mamabloggers! Dit keer staat de Sinterklaas natuurlijk in het thema en heb ik een leuke winactie, van de vrolijke vriendjes van VTech, voor jonge kinderen omdat ik daar nu eenmaal veel over schrijf! Maar eerst leg ik uit wie ik ben en wat een hop is!

Sinterklaashoppers welkom!

Allereerst wil ik alle Sinterklaashoppers welkom heten op mijn blog! Een tijdje terug deed ik al mee met de Nationale mamabloggerdag en daarna deed ik mee met de Herfshop die een groot succes werd met mijn leuke winactie over de Wobs.

Een hop is een cirkel van in dit geval 40 bloggers die naar elkaar verwijzen. Ik verwijs naar de gene voor- en achter mij in de rij en zo kan je als een treintje het hele spoor af. Overal kun je wat winnen en meer te weten komen over andere blogs die misschien ook wel interessant zijn voor jou!

Dank je wel Jessica Nobels van  www.exploringlife.be voor het doorsturen van jouw bezoekers. Jessica is een Belgische blogster die vooral blogt over haar dochter Ellie en haar leven als mama. Zo heeft zij een leuke blog geschreven over een ecologische babyperiode.  Diep respect want voor mij is dit niet weggelegd, zeker niet als gastouder!

Bij Jessica maak je kans op een gepersonaliseerde speenkoord en een bib van blom petit.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’s met de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

Saar en de Sint

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Vdieo van Sint

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Vrolijke vriendjes winnen?

Ik mag Prins Pieter & Paard van de vrolijke vriendjes lijn van  VTech verloten aan een van de Sinterklaashoppers!

sinterklaashop Prins Pieter en Paard

Prins Pieter & Paard maken onderdeel uit van de succesvolle educatieve speellijn de vrolijke vriendjes. Zo was het Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis zelfs winnaar Speelgoed van het jaar 2015!

Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech Vrolijke vriendjes Vtech

Dit jaar heeft VTech de magie verder uitgebreid met Prinses Paulina, Fenna Fee, Remco Ridder, Bart Boogschutter, Prinses Penny & Eenhoorn en Prins Pieter & Paard.

Voor wie de Vrolijke Vriendjes tot nu toe heeft gemist: het zijn een voor een opvallende karakters die op interactieve en fantasievolle wijze de wereld van kleintjes (1-5 jaar) groter en spannender maken. Speels en tegelijk interactief worden taalontwikkeling, het leggen van verband tussen oorzaak en gevolg en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Dankzij de Magic Points komt elk vriendje en hun bijgeleverde accessoires tot leven en kunnen ze allemaal met elkaar spelen. Een mooier voorbeeld van gedeeld plezier bestaat niet.

Prins Pieter en Paard kost €17,95  en het Magisch Koninkrijk is €59,95 bij Bol.com

Hoe doe je mee met de winactie?

Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij dit vrolijke vriendje voor een lief kindje!

Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

En nu door naar de Belgische Blogster Nathalie De Martelaere haar blog  www.unicornsandfairytales.be Zij heeft een super leuke blog waarin zij alles vertelt over haar leven met haar zoon Vince die sinds deze week naar school gaat. Ja in België gaat alles net even iets anders dan in Nederland want dan ga je al met 2,5 jaar naar school. Haar blog gaat ook voornamelijk over kinderen van 0-4 jaar net als mijn blog en zij heeft ook leuke creatieve tips dus neem vooral een kijkje!

Bij haar maak je kans op  25 euro om te shoppen bij de webshop kidswithflair

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

54 Responses

 1. Wat een gave actie! Dat gaat mijn dochter Naomi van 1,5 jaar echt geweldig vinden 🙂 Ik ga heeeeel hard duimen 🙂

 2. Dit is een heel leuk cadeau voor mijn zoontje Collin van bijna anderhalf 🙂 Wat zal hij er leuk mee spelen!!!

  Ik maak graag een kansje .

 3. Dit is van dat tijdloze speelgoed! Hoewel mijn zoontjes 3 en 5 zijn en officieel binnen de doelleeftijd vallen, zou ik dit vrolijke vriendje toch wegleggen als cadeautje voor mijn aanstaande nichtje <3

 4. Wij hebben voor de gastouderopvang een hele bak vol little people poppetjes en auto’s enz dus dit zou er mooi bij aansluiten .
  De kinderen spelen er veel mee en maken er een eigen wereldje mee. Ik weet zeker dat ze er blij mee zijn .

 5. Vrolijke vriendjes zijn leuk! Ik doe zelf niet mee maar weet zeker dat je hier iemand heel blij mee maakt!

 6. Wat leuk zo’n doorstuur winactie waarbij je allerlei nieuwe blogs leert kennen. Ziet er leuk uit je site. Ik zou de prijs heel graag willen winnen voor mijn zoontje Milan!

 7. Gezellig dat je meedoet met deze sinterklaashop…. En ik zag dat jezelf ook al lekker aan het hoppen bent.

 8. Wauw wat leuk dit!! super initiatief om van de een naar ander te ‘hoppen’ en jullie zo te leren kennen! En dan nog eens deze geweldige actie erbij! Super leuk!! Mijn dochtertje Noor zal dit helemaal geweldig vinden! Hoe klein dat ze is (13 maanden) ze is helemaal gek van paarden en gaat bij het zien van 1 paard al helemaal kirren 😀 Hier kan ze ook echt mee spelen dus hoe leuk is dat!! groetjes Lesley

 9. Ik ga alle blogs van de bloghop af en wat een leuke actie is dit! Lexi (mijn dochtertje van 15 maand is nog maar net begonnen met alles van de vrolijke vriendjes te verzamelen dus het zou wel leuk zijn om deze erbij te krijgen.

 10. Leuke actie tijdens deze leuke sinterklaashop. Ik doe graag mee.
  De naam zegt het zelf al, leuke vriendjes. Zeer leuk speelmateriaal om mee te spelen. Kinderen genieten er echt van.

 11. Oh, wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die zou ik hier een groot plezier mee doen 🙂

 12. Wat een vrolijkheid die vrolijke vriendjes! Het vriendje met paardje zal mijn zoontje helemaal te gek vinden!

 13. Ik doe graag mee om deze magische vriendjes te winnen. Het speelgoed van Vtech is zo leuk! En het magische huis staat op ons verlanglijstje!

 14. Mijn zoontje van 1,5 jaar zou Prins Pieter en vooral zijn paard geweldig vinden. Hij is niet onder de indruk van sint en piet, maar wel van het paard! Het zou superleuk zijn als hij een paard krijgt van de goedheiligman!

 15. Leuk, leuk, leuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochter Lucy! Ze heeft prinses Paulina al, en vindt dit helemaal geweldig. Een man is dus zeker welkom, in ons huishouden haha.

 16. Wauwwwww dit lijkt me echt super gaaf voor mijn kleine neefje.

  Ik volg je vanaf deze bloghop op facebook (lieke van veen), twitter (_liekeee), instagram (liekevv24) en pinterest (lieke24)

  Ik doe heel graag mee!

 17. heel leuk! Amerigo is toch beetje groot en eng, maar pieter en zijn paard, zijn vast 1 grote hitte voor Emma!

 18. ik doe graag mee omdat onze tweeling Lucas & Eva deze vrolijke vriendjes super leuk vinden dus dit extra cadeautje voor hun verjaardag op 5 december is welkom 😀

 19. Ik doe graag mee omdat ik een geweldig metekindje luna heb dat ik hiermee heel gelukkig zou maken. Heb je blog gedeeld en geliked op fb ☺️

 20. Hop hop hop, paardje in galop! Met een stoere prins nog wel!
  Mijn meiden zullen dit magisch mooi vinden. Onze jongste begin net lekker te babbelen, zo’n vrolijk vriendje is natuurlijk geweldig om dan mee te spelen!

 21. Wat leuk je ontmoet te hebben dankzij de bloghop ?
  Ik heb gelijk een paar van je boos gelezen en de rest komt als ukkepuk (Xindi, bijna 1,5) misschien nog een dutje gaat doen.
  Vtech heeft wel geweldig speelgoed en Xindi heeft ook alle poppetjes karakters ? Een stoere ridder als deze zou ze echt geweldig vinden (ze is nu al koppelaar voor haar poppetjes en prinses/ridder ratio loopt nog scheef hihihi)

 22. Prins Pieter en zijn paard zouden erg in de smaak vallen bij mijn kleine mannetje Teun. Ik hoop dat ik hem er mee kan verrassen.

 23. Ik doe mee voor mijn neefje! VTech speelgoed is degelijk en gewoon leuk vormgegeven en vaak leerzaam.
  Dit zou een leuk extra cadeautje zijn met kerst!

 24. Ik vind een bloghop erg leuk om zo nieuwe blog, en daarmee ook nieuwe ideeen te ontdekken. En natuurlijk laat ik dan een leuke winactie als deze dan niet aan mij voorbij gaan. Als ik zou winnen zou het een erg leuke sinterklaascadeautje voor mijn zoontje Joas (1) zijn.

 25. Ik ken dit (nog) niet. Het zou leuk zijn voor mijn jongste van 3. Met 3 jongens vind ik het altijd maar weer lastig om iets leuks (nieuws) te bedenken. Deze ken ik nog niet. Ik denk dat mijn jongste van 3 dit een erg leuk speeltje zal vinden

 26. Hi! Ik kom hier terecht via de bloghop voor Sint en wat een vrolijke blog heb je! Ben je ook gaan volgen via FB 🙂 Oh, ik doe graag mee aan de give away voor mijn babygirl Martha!

 27. Ik doe graag mee voor mijn kindjes op het werk. Die enthousiaste peutertjes testen heel graag nieuwe speeltjes uit voordat mijn toekomstige spruit er mee kan gaan spelen! 😉

 28. Superleuk deze sinterklaas hop, ik hop graag mee en ben er veel te veel tijd mee kwijt want blijf overal zo lang hangen 😉 dochter elise wil heel graag trouwen en dit is dan haar prins op het witte paard hihi. liefs melissa

 29. Tof, ik doe mee voor mijn zoontje. Daarnaast ben ik ook gastouder en de gastkindjes zouden dit vast ook wel heel erg leuk vinden.
  Liefs

 30. Wat een leuke actie. Ik kende de vrolijke vriendjes nog niet, maar lijkt me iets leuks voor mijn dochtertje. Iets nieuws ontdekken is altijd fijn natuurlijk 🙂

 31. Wat leuk! Mijn zoontje kent het niet maar is altijd met poppetjes en diertjes aan het spelen. Hou zou dit vast geweldig vinden.

 32. Van de vrolijke vriendjes prins Pieter en paard worden wij zeker heel vrolijk! Doe dus graag mee voor mijn zoontje van 1,5 (en stiekem ook een beetje voor mezelf)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.