Prikkelarme dag Monkey Town Delft 22 juli

Monkey Town Delft wil voor iedereen goed toegankelijk zijn en houdt daarom aan het begin van de zomervakantie voor het eerst een prikkelarme dag. Op maandag 22 juli past men het speelparadijs op meerdere manieren aan om het aantal prikkels te verminderen voor de gasten die binnen zijn. Vooralsnog is deze actie een try-out, maar bij succes kan zo een dag wellicht terugkeren.

Aanpassingen voor een prikkelarme dag

prikkelarme dag

Normaal gaan de discolampen en de muziek aan als de deuren om 09:00 openen bij Monkey Town Delft. Echter is dat op de prikkelarme dag anders, volgens eigenaar Geoffrey Pijpaert: “Een speelparadijs gevuld met kinderen staat natuurlijk al bol van de prikkels, dus alle prikkels die we kunnen weghalen, halen we dan ook weg. De discolampen blijven uit, er is geen muziek en de TV-schermen met informatie en aanbiedingen zetten we ook uit.” Volgens het speelparadijs blijft dat ook allemaal uit tot aan sluitingstijd. Er kunnen geen tickets vooraf gereserveerd worden voor deze speciale dag. Zoals gewoonlijk zijn toegangstickets aan de deur te krijgen.

Horeca in MonkeyTown Delft

Volgens eigen zeggen is de directie ook druk bezig met gezondheid. “Wij hebben standaard al suikervrije limonade, maar we gebruiken de prikkelarme dag gelijk om te testen in hoeverre er behoefte is aan suikervrij snoep, door dit aan te bieden die dag.” Gezondere producten in het horeca-aanbod is een maatschappelijke discussie waar men in Delft ook op let; “Wij bieden al gezondere broodjes aan in onze uitgebreide horeca aan, maar wij bieden ook nog gewoon snacks en frisdrank aan. Wij hebben graag dat onze gasten simpelweg de keuze hebben.”

Zomer

rolschaatsen in Monkeytown Delft

Monkey Town Delft is de gehele zomer geopend, tenzij anders aangegeven op de website. “Wij hebben niet veel last van de warmte, omdat wij over een mechanische luchtinstallatie beschikken gecombineerd met een goede luchtcirculatie en bedienbare dakramen. Hierdoor kunnen wij de speeltemperatuur aangenaam houden.” Van de zomer keren ook de populaire ‘paardjes’ (rijdende hobbelpaardjes) af en toe terug in de ochtenden.

Praktisch

Monkey Town Delft is gevestigd aan de Rijksstraatweg in Delfgauw en is zeven dagen per week geopend vanaf 09:00 tot 18:00 en op vrijdagen en zaterdagen zelfs tot 20:00. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur, loungestoelen voor ouders, uitgebreide horeca, gratis fitness voor ouders en een peuterzone. Verder beschikt men over een 5DBioscoop en een Lasergame. Het speelparadijs is online te vinden op www.monkeytown.eu/delft en op Instagram en Facebook onder de naam @monkeytowndelft.

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.