Prentenboeken over papa

Sommige kinderen hebben lieve papa’s, andere een grappige. Mijn papa is een handige papa. Er zijn ook nog onhandige papa’s, gekke papa’s en nog veel meer papa’s. In mijn Papa is een.. en Klein wit visje en zijn papa zijn er heel veel papa’s te ontdekken. Twee leuke prentenboeken over papa en om cadeau te doen aan papa natuurlijk! 

Prentenboeken over papa

Lezen met papa is natuurlijk erg leuk en hoe leuk is het als de prentenboeken over papa gaan! Vorig jaar schreef ik ook al een blog  over voorleesboeken over papa. En er zijn natuurlijk weer veel nieuwe prentenboeken over papa bij gekomen afgelopen jaar. Ik licht er in deze blog twee uit en mag er ook nog eens heel binnenkort een weggeven..

Klein wit visje en zijn papa

prentenboeken over papa

Klein wit visje komt in het water allemaal andere waterdieren tegen die vertellen wat hun papa is. Zo komen wij in dit vrolijke boek vol prachtige kleuren een papa tegen met de langste armen, een supersterke papa, een papa met heel veel schelpen, een snelle papa, een reuze grappige papa, de allergrootste papa, een kei slimme papa en gewoon een hele lieve papa die elke avond een verhaaltje voorleest.

prentenboeken over papa

Stiekem vind dochterlief de papa van het kleine witje visje ook de mooiste papa want hij heft prachtige kleuren van de regenboog!

En de kleurtjes van de regenboog komen weer terug in de zeedieren kindjes die wat over hun papa wilden vertellen aan het kleine witte visje.

Een prachtig prentenboek voor peuters waarbij het ook leuk is om over zeedieren te praten en natuurlijk de kleuren te oefenen samen met papa uiteraard!

Specificaties

Auteur:          Guido van Genechten

Uitgeverij:    Clavis

ISBN:               9789044829921

Prijs:              Klein wit visje en zijn papa  is voor €14,95 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      16 pagina’s

Datum:          Verschenen in april 2017

Mijn papa is een…

prentenboeken over papa

De meeste papa’s houden wel van een beetje gek doen en stoeien. Geweldig voor kinderen en ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. In mijn papa is een… zien we een papa die hele gekke dingen doet.

In 8 regels rijm kunnen de kinderen proberen te raden wat mijn papa is is. Op de volgende twee pagina’s staan dan een grote prent van een fantasievol plaatje van het spel wat de kinderen op dat moment met hun papa spelen.

Zo is mijn papa een vliegtuig, olifant, reus, zweefmolen, krokodil en… een beetje moe!

De tekeningen zijn mooi gekleurd met potlood, krijt, stift en verf waardoor het prachtige sfeerbeelden maakt voor de kinderen.

prentenboeken over papa

Op alle pagina’s is er van alles extra te ontdekken over de jungle, savanne, en sprookjesland bijvoorbeeld.

En geheid dat je kind(eren) na het lezen van dit boek met papa ook al die gekke dingen wil doen! 😉

Leuk om cadeau te doen voor Vaderdag want samen een boekje lezen met papa is natuurlijk ook erg leuk! Hou mijn site goed in de gaten want maandag komt er ook een mega winactie waar ik onder andere dit leuke prentenboek weg mag geven!

Specificaties

Auteur:          Marieke van Ditshuizen

Uitgeverij:    De Vier Windstreken

ISBN:              9789051165845

Prijs:              Mijn papa is een… is voor €14,50 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      32 pagina’s

Datum:          Verschenen in februari 2017

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.