Hoe vind jij de Sweet Petit collectie voor baby & peuter: ‘Petit a la Campagne’ van Prénatal?

Maandag 15 april werd de fashioncollectie ‘Petit a la Campagne’ van haar eigen baby- en peuterlabel Sweet Petit by Prénatal gelanceerd. 

Deze limited edition kledinglijn van Prénatal is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail en is stijlvol; het kenmerkt zich door luxe in eenvoud. De newborncollectie loopt van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104.

Het Franse platteland metPrénatal

De Sweet Petit collectie ‘Petit a la Campagne’ van Prénatal vindt haar inspiratie op het Franse platteland in de zomer. Over de tarwevelden, waar de kinderen spelen en een kleed ligt voor een picknick a la campagne, schijnen de warme zonnestralen. De zon gaat langzaam onder, de lucht wordt rood en een heldere en een zwoele zomeravond neemt haar plaats in. We zien naast de heerlijke zomerse items voor de warme dagen, door de gehele collectie ook de comfortabele sweat items: perfect voor de wat frissere avonden. Er zijn inspirerende teksten te lezen op de heerlijke, badstof items als: Be Petit, Be Joyfull! 

Zomerkleuren

prenatal

Het kleurenpallet van de zomerzon, zongebleekt geel, donkerrood van de ondergaande zon en zomers wit om het af te maken, is het kleurbeeld. Met voor de meisjes nog wat roze voor een romantisch accent. Er is gekozen ook in deze collectie gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances, zoals de wafel- en ribstructuren. Alle items van deze lieve lijn van Prénatal zijn met elkaar te combineren door de zomerse kleuren, voor zowel een hoogzomerse look als een frisse summer night. 

Shirtjes en sweats

prenatal

Het eendelig pak in wafelstructuur en de sweatromper zijn de key-items van het seizoen. De bekende geweven jurk – met een verfijnd streepje en speelse ruches – is ook in deze collectie terug te zien. Échte musthaves voor zowel jongens als meisjes zijn de badstof shirtjes en comfy sweats – met statement tekstjes. 

Sweet Petit by Prénatal

prenatal

Het designteam van Prénatal ontwerpt Sweet Petit by Prénatal. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door alledaagse dingen en gelukkige kleine momentjes. Vier keer per jaar wordt de limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl. 


Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 3 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij MamaScrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.