Pop Pops Pets en Pop Pops Snotz spelen met slijm

Pop Pops Pets en Pop Pops Snotz combineert extra rekbaar slijm met verzamelbare karakters en de pret van het bubbels laten knallen. De karakters die verzamelt kunnen worden zijn niet groter dan een knikker. Dochterlief ging samen met vriendjes en vriendinnetjes aan de slag om bubbels te laten knallen en te spelen met de stoere en lieve poppetjes.

Pop Pops Pets

Pop Pops Pets

De roze verpakking hoort bij de Pop Pops Pets. Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen met bijvoorbeeld 3 of 12 bubbels die gevuld zijn met slijm en in sommige zitten verrassingsdiertjes. De bubbels poppen was nog een flinke uitdaging. Uiteindelijk hebben we de schaar erbij gepakt, want het duurde de kinderen te lang om het te laten poppen.

Mama het zijn net eieren die we uitbroeden. En sommige zijn leeg, net zoals de cadeautjes van Malle Pietje!

Vol enthousiasme werd met volle concentratie de ‘eieren’ geleegd en kon er gespeeld worden met superschatigge dieren. Er werden tweelingen en drielingen geboren.

De diertjes gingen naar de bioscoop, speelden in een carroussel en genoten van een picknick. Er zijn zestig Pop Pops Pets te verzamelen. Wij bewaarden ook de verpakking zodat de diertjes nog even lekker in hun slijmbad of slijmbed konden gaan.

Kortingen tot wel 50% op je Sinterklaas cadeau's

Het slijm in de Pop Pops Pets is roze of paars.

Pop Pops Pets

Poptropolis carrousel

De Poptropolis carrousel is dé place to be voor de schattige Pop Pops Pets! Pop de achttien slijmbubbels die erbij zitten open en ontdek de zes verrassingspets. Misschien vind jij wel een van de speciale Glow In The Dark Pets! Als de Pets uit hun bubbels zijn kan je ze tentoonstellen in de vakken onder de draaimolen of ze in de stoeltjes van de draaimolen zetten en hem ronddraaien. Wieh! Maak het ritje extra spannend door de draaimolen te kantelen! Als je de kap van de draaimolen er afhaalt, kan je het slijm bewaren in de bak die eronder zit. Zo kan je lekker slijmen wanneer je wilt!

Pop Pops Snotz

De Pop Pops Snotz zijn de groene verpakkingen waarin stoere superhelden verstopt zitten. Er zijn zelfs Snotz die licht geven in het donker! Ook hiervan zijn 60 Snots te verzamelen. Ook deze zijn te koop in verschillende formaat uitvoeringen.

Het slijm in de Pop Pops Snotz is geel of groen.

Pop Pops Snotz Slime Slammer Hammer

Met deze Slime Slammer Hammer beleef jij nog meer plezier met de Pop Pops Snotz! Je kan de bubbels die erbij zitten met je handen uitdrukken maar als dat te lastig is kan je ze ook platslaan met de hamer! De Snotz zijn gelukkig flexibel dus kunnen niet snel kapot. Er zitten achttien bubbels in dit pakket, dus je zult er heel wat moeten openen om de figuurtjes te vinden! Wanneer je ze hebt gevonden, kan je de Snotz bewaren in het handvat van de hamer, wat er erg gaaf uitziet. En wanneer ja alle pakketjes geopend hebt, kan je de hamerkop vullen met het slijm. Supercool!

Pop Pops Pets en Pop Pops Snotz zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Dol zijn op slijm en vieze vingers is wel handig haha Wij bewaren het slijm in plastic bewaardozen.

Verkrijgbaar in sets van 3 stuks , 6 stuks, 12 stuks of 18 stuks

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.