Baby Alive Plas en Dans Baby

Speelgoed van het jaar 2018 Genomineerd in de categorie 4 & 5 jaar is de Baby Alive Plas en Dans Baby van Hasbro. Interactief speelgoed dat gezellig kletst, danst en praat is natuurlijk geweldig voor al die jonge poppenmoeders. Een plas pop om te hebben dus!

Plas en dans baby

Baby Alive Plas en Dans Baby

Hasbro staat bekend om haar sterk innovatieve speelgoed van hoge kwaliteit. Met Baby Alive is daar nu de plas en dans baby een lieve plas pop. En welke jonge poppenmoeder of poppenvader wil nu niet haar/zijn net zelf verworven kwaliteiten doorgeven aan een andere baby. Zelf net klaar met de zindelijkheidstraining, of misschien er nog wel midden in. Met De plas en dans baby wordt het in elk geval erg gezellig in huis!

Poppen voor jongens en meiden

Baby Alive Plas en Dans Baby

Vroeger dacht ik altijd nog heel naïef dat met poppen spelen echt alleen voor meiden is. Maar sinds ik gastouder ben weet ik wel beter. Het zijn hier juist de jongens die meer met de poppen spelen. Barbies, poppen, kleren strijken het maakt ze niet uit. Ze spelen er misschien nog wel intensiever mee dan de meiden. Misschien omdat ze het thuis niet hebben, of omdat ze er niet mee mogen spelen van grote zus.

Hier wordt er in elk geval niet alleen met auto’s en duplo gespeeld als er alleen jongens in huis zijn en dat is leuk! Want met poppen en knuffels kunnen ze al een hele band opbouwen en de grote wereld naspelen in rollenspellen. En die plas pop die vinden de mannen geweldig!

Zindelijkheidstraining

Nog zo’n dingetje waar ik als gastouder druk mee bezig ben is de zindelijkheidstraining. In de tuin zwerven er wat oude baby borns rond die kunnen plassen en er staat een groot potje. Als het lekker weer is mogen ze met water spelen en gaan de poppen op het potje! Zo leuk om jongens verbaast te zien kijken hoe er water uit een plas pop loopt. Want ja bij hun ziet dat er toch echt anders uit. Maar goed die pop wordt na 2 keer plassen wel weer opzij gezet want zo heel erg interactief is dit spelletje niet.

Baby Alive plas pop

Maar daar heeft Baby Alive een oplossing voor bedacht voor poppenmama ‘s  en poppenpapa’s vanaf 3 jaar!
Baby Alive, één van de grootste poppenmerken ter wereld, heeft een babypop ontwikkeld die, net als de kleintjes zelf, moet leren om op het potje te gaan.  Het is een Plas en Dans Baby en de kersverse poppenouders kunnen hun pop zelf een naam geven! Hoe heet jouw plas pop?

Plas Pop Blij op het potje

Als  je Plas en Dans Baby dorst heeft, kun je haar water geven met de drinkfles. Daarna is het tijd voor het potje! Houd de handjes van de plas pop vast en ze doet het potjesdansje. Dan zingt ze “pi-pi! Geen zorgen hoor,  ze  plast alleen op het potje! Nu hoeft ze alleen nog even haar handjes te wassen en dan  krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft! Wacht eens even, heb jij ook een plasje op het potje gedaan? Dan krijg jij ook een sticker! Want ja de pop is ook al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar dus misschien zit je wel samen gezellig op het potje.

Baby Alive Plas en Dans Baby

Baby Alive Plas en Dans Baby kent wel 50 zinnetjes en de kleintjes vinden het geweldig om de beweegbare pop aan te kleden, haar haren te verzorgen en te luisteren naar haar gebrabbel. En wat ik echt super vind is dat de Baby Alive Plas en Dans Baby verkrijgbaar is in 3 variaties : met blonde haartjes, met bruine haartjes  en met een donkere huidskleur.

Heeft jouw kind thuis ook een plas pop?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.