Peuter gaat logeren meeneemlijst

Geregeld gaan wij uit logeren bij oupa en omi in Drenthe of Twente ( zitten in een verhuizing). In principe staat hier alles voor dochterlief. Van potje tot bedje. In het begin van het tijdelijke tweede huis was echter nog niet alles daar voorhandig en namen wij wat extra spullen mee. Als we opa in Noord Holland logeren is er niet zoveel. Dus nemen we alles mee. Maar wat neem je allemaal mee voor je baby/ peuter als je gaat logeren.

Hier heb ik een toplijst gemaakt:

Een veilige autostoel. Deze autostoel gaat van 9 maanden tot 12 jaar mee. Uitgerekend is dit 10 euro per jaar. Veilig en duurzaam dus!

Een autostoeltas Voor wat drinken, een knabbel, boekjes en klein speelgoed voor onderweg in te doen.

Een buggy. Dochterlief heeft nog haar middagdutjes nodig en een buggy is compact mee te nemen. Ik kies voor een buggy met ligstand omdat dat comfortabeler slaapt voor haar. Slaapt ze niet, dan fungeert de buggy als tassenwagen tijdens wandelingen.

Een campingbed. Volgens mij is dit precies dezelfde die wij hebben. Hij kan in elk geval aan het voeteneind open geritst worden zodat je peuter er veilig uit kan kruipen in plaats van gekke capriolen uithalen en naar vallen. Voor baby’s kan hij in de hoogte zodat je niet veel hoeft te bukken.

Camerababyfoon. Om die ondeugende dochter in de gaten te houden.

Een luiertas. Hoe stoerder en zoeter hoe beter. Hier kan lekker veel in en je durft er mee over straat te lopen alsof het net een kleine weekendtas is.

Wegwerpslabbers. Klein en compact mee te nemen. En na gebruik hup in de prullenbak en geen vieze slabber mee terug naar huis die je vervolgens vergeet in de luiertas waardoor die gaat stinken. Een echte aanrader!

Kinderservies. Oupa en omi zijn helemaal gek van Nijntje op de boerderij.

Kinderbestek. Passen bij het servies natuurlijk!

Een Pyjama. Sja ik ben gek van Hello Kitty en dochterlief ook gelukkig.

Een slaaptrainer. Zodat je kindje precies weet wanneer het uit bed mag.

Speelgoed boerderij. Voor uren speelplezier bij oupa en omi. Boerderij is lievelingsthema omdat oupa en omi die vroeger hebben gehad.

Dat was mijn lijstje. Ik hoop dat je er wat aan hebt en ben erg benieuwd wat jullie altijd meenemen.

 

 

 

 

 

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.