Persoonlijke boodschap van Sint op dvd

Voor het derde jaar op rij heb ik voor het Sinterklaasfeest met mijn gastkinderen gekozen voor een Video van Sint. Keer op keer is het een groot succes en voor de kinderen precies genoeg spanning. Een echte Sinterklaas in de huiskamer is voor mij een grote no go namelijk. Bij papa/mama/oma/opa op het werk is de ruimte groter en de afstand tot Sinterklaas langer. In een woonkamer is een persoonlijke boodschap van sint op dvd precies perfect!

Video van Sint 2018

Video van Sint bestaat 10 jaar en ook dit jaar is er weer een uniek verhaal en vele extra’s die je kunt bijkopen. Dit jaar kun je kiezen voor zwarte pieten of roetveeg pieten. Daarnaast kun je voor heel veel plekken kiezen waar de pakjes verstopt liggen. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 12 minuten. Extra personen kosten €3,95, €3.75 €3,45 etcetera tot maximaal 8 personen.

Per persoon kun je voor 1 foto kiezen voor je boodschap van Sint op dvd. Daarnaast kies je eventueel 2 algemene foto’s. Met de eerste gaan de pieten een goocheltruc doen en de tweede foto zal in de stal bij Amerigo hangen.

Persoonlijke boodschap van Sint op dvd

Nu is er in de trailer wel heel duidelijk uitgelegd wat de opties zijn, maar natuurlijk niet over het verhaal van dit jaar. Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van Magie en de toverkunsten van de pieten! En speciaal voor jullie heb ik natuurlijk even gekeken naar onze persoonlijke boodschap van sint op dvd om jullie een tipje van de sluier te geven en of het echt leuk is!

Ze zijn in een theater want de Pieten zijn aan het toveren geslagen!

Sint leest voor uit het grote boek over de kinderen en geeft ze een compliment en vertelt iets over hun lievelingslekkernij. Daarna loopt Sint even naar pieten. De pieten zijn aan het oefenen met toveren. Ze toveren nu de eerste optionele extra foto te voorschijn.

Tijd voor een danslesje met het nummer magie van de sint even lekker dansen met een leuk liedje. Misschien een beetje druk wel, maar het breekt wel even de spanning en de kids gaan vast en zeker keihard mee springen en dansen!

Oeps maar dan toveren de pieten Sinterklaas weg. Helemaal naar de stoomboot, en dan toveren ze hem naar de stal van Amerigo.. Gelukkig komt het wel goed hoor 😉

Verder naar de kinderen. Sint vertelt nu iets over de hobby of gebeurtenis en geeft eventueel een opvoedtip. Daarna is de boodschap van Sint op dvd afgelopen. Met 5 kinderen duurt die van ons 17 minuten.

Mijn tips voor de video van Sint.

persoonlijke boodschap van sint op dvd

Heb je kinderen van dezelfde leeftijden, zet ze dan niet achter elkaar want per leeftijd is er 1 verhaal. Niet dat de kinderen daar last van zullen hebben overigens.

Zelf boekjes lezen, is letterlijk lezen! Ik had het bij een 1 jarig gastkindje gezet die elke dag minstens een uur in mijn bibliotheek, onder de, box doorbrengt met alle boekjes te lezen. Ook hiervoor geldt dat de kinderen er echt geen last van hebben dat Sint het net even anders vertaalt..

Je kunt per kind 1 foto kiezen, vorig jaar waren het er 2 volgens mij. Deze foto komt beide keren naar boven in het grote boek. Eventueel dus leuk als de foto aansluit bij een van de 4 punten die je kunt invullen.

Zorg dat er genoeg ruimte is voor de kinderen want ze gaan zeker weten heel wild dansen op het nummer Magie van de Sint!

De goocheltrucs zijn echt een aanrader om mee te bestellen! En Sinterklaas die een verhaal voor leest ook trouwens. Dus eigenlijk moet je gewoon kiezen voor de complete versie voor een hele leuke persoonlijke boodschap van Sint op dvd.

Wat kost de Video van Sint 2018

persoonlijke boodschap van sint op dvd

De basisonderdelen voor de persoonlijke boodschap van Sint op dvd zijn:

 • Nieuw avontuur (2018)
 • Zwarte of Roetveeg pieten
 • Afspeelduur +/- 12 minuten

Met de download versie heb je de volgende onderdelen vanaf €14,95:

 • Binnen 1 uur te bekijken
 • Overal op af te spelen

Met de DVD versie heb je de volgende onderdelen vanaf €14,95

 • Binnen 72 uur verzonden!
 • Verzekerd via PostNL

Met de complete versie heb je de volgende onderdelen vanaf €19,95

 • Binnen 1 uur te bekijken!
 • Overal op af te spelen
 • Binnen 72 uur verzonden!
 • Verzekerd via PostNL
 • Verjaardagsvideo (gratis) t.w.v. €3,95
 • 5 Goocheltrucs (gratis) t.w.v. €4,95
 • Gesigneerde kaart (gratis) 
 • Envelop uit Spanje (gratis) 

Extra onderdelen die je kunt bestellen voor een boodschap van Sint op dvd zijn:

 • Danspiet leert hippe danspasjes. Een bundel van 5 video’s voor €4,95
 • De Sint leert je magische goocheltrucs. Een bundel van 5 video’s voor €4,95
 • Videobericht op DVD, in een mooi dvd doosje, gesigneerde kaart en envelop €4,95
 • Verjaardagsvideo voor ieder kind een video €3,95
 • 3 verhaaltjes van Sint €3,95
 • Extra dvd kopie vanaf €4,95 (korting bij meerdere afname)

Win een complete versie Video van Sint bij MamaScrapelle

persoonlijke boodschap van sint op dvd

Gefeliciteerd Nicole!

Volg dan de volgende stappen!

 • Ga naar de Facebookpagina van MamaScrapelle
 • Geef dit actiebericht een hartje of een duimpje en laat weten waarom jij de Video van Sint wil winnen.
 • Eventueel Tag je iemand die je de video van Sint ook gunt en vergroot hiermee je winkans.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

4 Responses

 1. wat een ontzettend leuk gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 2. Oh dat lijkt me dus helemaal geweldig he?! En ik lees dat je gelukkig ook gewoon voor zwarte pieten kunt kiezen (die zijn ze bij ons gewoon gewend… dus dan is het fijn dat ik dat niet hoef te veranderen) en je kunt zelfs nog iets aangeven over je kinderen! Die snoetjes als ze hun kleurplaat langs zien komen of als Sint echt tegen ze praat… het lijkt me fantastisch!

 3. Dit zal pakjesavond helemaal speciaal maken. Wij vieren het bij opa en oma, dit is leuk voor alle kleinkinderen. Ik ben erg benieuwd naar de reacties, zie de koppies al voor me 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.