Persbericht LoFff

Weten jullie nog het blogbericht waarin ik vertelde over LoFff. Naast dat LoFff dit seizoen de Van Gogh collectie heeft hebben ze ook de Dancingdresses. Een jurk die ik voor dochterlief had meegenomen.

LoFff Tumble n dry
Ze zwierde hier al volop in het rond en helaas waren al die foto’s niet scherp geworden.
LoFff heeft leuk nieuws. Bij deze vier té gekke dancingdresses zijn gratis popjes in dezelfde jurk gemaakt. Nu kan je meisje samen met ‘een klein vriendinnetje’ dansen!

Samen dansen

Welk meisje houdt er nou niet van dansen? Het maakt eigenlijk niet uit welke muzieksoort erop staat, er valt altijd wel een dansje bij te bedenken. En dansen doe je natuurlijk in een jurk! LoFff heeft vier geweldige dancingdresses ontworpen waarmee meisjes de show stelen op school, op feestjes maar ook gewoon voor de spiegel. En bij deze dresses zit een gratis popje dat een soortgelijke jurk aan heeft. Nu kunnen ze samen dansen!

LoFff popje

Zwieren & zwaaien

De dancingdresses zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze, donker rood en donkerblauw. De jurken zijn voorzien van prachtige borduursels en de gebruikte stoffen zijn rijk en zitten comfortabel. De rokken zijn opgebouwd uit meerdere lagen stof voor een optimaal zwier & zwaai effect. Iedere dans wordt nog mooier met deze feestelijke outfit. Deze jurken mét popje zijn uitsluitend verkrijgbaar via een van de vele verkooppunten van LoFff.

Dancing dresses LoFffDancing dresses LoFffLoFff dancing dressesLoFff dancing dresses

Facebookactie

LoFff roept alle trotse ouders op om een foto of filmpje van hun kleine danseresjes te maken. Heeft jouw dochter in haar LoFffely lievelingsjurk en met haar (eventueel bijbehorende) pop een fantastische pose of dansje bedacht, deel dit dan op hun Facebook.  Onder de inzenders worden 5 waarde vouchers verloot van € 50,- per stuk, te besteden in de webshop van LoFff. En daar krijg je dan natuurlijk een LoFff popje bij…

LoFff popje

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.