Parkpop verliest zijn charme

Vandaag hebben we onze dochter kennis laten maken met Parkpop. Op de leeftijd van 2 jaar vonden wij dat wel kunnen. Vooral omdat ze dol is op muziek en op picknicken. Van 3 jaar geleden wist ik nog dat je gesloten originele verpakkingen mee mocht nemen. Dus een picknick met muziek op de achtergrond zagen we wel zitten. Vrienden van ons zouden ook meegaan met hun kinderen dus gezellig!  Armbandje met de telefoonnummers om, auto volgeladen en gaan! ring rings polsbandje

Helaas… Wat zo mooi op de hoofdtitel van de site van Parkpop staat aangegeven dat het al 35 jaar de trots van Den Haag is, is voor ons een flinke no go geworden de komende jaren.

Niks maar dan ook niks mocht mee naar binnen. De gezonde verse fruitjes, de doosjes rozijntjes, de kleine gezonde zakjes chips van Goodies, de knijpfruitjes, de pakjes appelsap. Niks Nada Noppes. We mochten de drinkbekers oogluikend wel mee naar binnen nemen, maar dat was het. Er werd gezegd dat er binnen genoeg werd verkocht..

Afijn ik met mijn zwager terug naar de auto gelopen om alles daar neer te zetten, want weggooien van goed eten dat gaat er bij mij niet in. Eenmaal op het terrein hadden de papa’s al rondgekeken en niks gevonden wat enigszins voor jonge kinderen gezond was.

Uiteindelijk hebben we maar een zak zoete popcorn en wat patatjes gehaald en wat extra water bijgekocht voor de kinderen.

Wat ik al die jaren wonend in Den Haag een geweldig leuk vrienden en familie popfestival vond, die goed toegankelijk was, en bovendien gratis. De sfeer was altijd gezellig. Iedereen was vrolijk aan het picknicken en je zocht elkaar gezellig op. Kinderen die vrolijk rondstapte of lekker in de buggy lagen te slapen.

parkpop

Dat heb ik vandaag enorm gemist en vooral dat we het eten en drinken voor de jonge kinderen van 2 en 3 jaar niet mee het terrein op mochten nemen is voor mij een reden om de komende jaren niet naar Parkpop te gaan. Ik zal heus niet de enige moeder zijn die haar kind op zo’n jonge leeftijd nog niet vol wil gooien met junkfood, ben dan ook erg benieuwd of er meer moeders er net zo over denken.

Parkpop heeft voor ons zijn charme verloren.

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.