Op stap met kinderen omgeving delft week 2

Op stap met kinderen omgeving Delft richt zich op uitstapjes in Den Haag, Delft, Rotterdam, Zoetermeer en alle gemeentes daar tussen! De rubriek komt elke woensdag ( probeer ik) online zodat je kunt plannen voor het weekend.

Op stap met kinderen omgeving delft week 2

Delft

Stadsboerderij BuytenDelft

Zondag 13 januari
11.00 -16.00 Kleuren & spelletjes doen – GRATIS
12.00 -15.00 Ponyritjes – € 1,50

Bioscoop:

Ga naar deze leuke kinderfilms in de kerstvakantie: Ralph breakes the internet 6+, The Grinch 6+, Mary Poppins returns 6+, De fabeltjeskrant & de grote dierenbos-spelen, Buurman & Buurman winterpret, Hoe tem je een draak 3. Ga je naar Pathé Delft, of Kinepolis Zoetermeer?

Den Haag

Meet & Greet Elsa, Anna en Olaf! van 14:00 – 15:00 uur

Coole Kids middag in Scheveningen

13:00 – 16:00

– Schaatsen
– Roetsjen
– Doe mee met de kleurwedstrijd
– Laat je schminken als je favoriete superheld/dier of prinses
– Knuffel met cool event mascotte Rico
– Gezellige muziek

Voor €5,- heb je de hele middag toegang tot de schaatsbaan en mag je ook nog eens glijden van de roetsjbaan op de boulevard!
Heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem…deze kun je voor €5,- huren bij de schaatsbaan.

Winter Wonderland feest

Zaterdag 12 januari van 14:00 – 16:00  (gratis) Winter Wonderlandfeest met allerlei leuke activiteiten en spelletjes op en rond de schaatsbaan?

Spaarwaterveld Den Haag


Theater Dakota

In De Boekeling (2+) zie je een vrouw die gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere verzameling boeken, die ze met de hele wereld wil delen. In haar handen kunnen de boeken alles worden. Bladzijdes vliegen, kaften kiften en boeken zingen. Er ontvouwen zich figuren die kinderen laten schaterlachen of honden laten huilen. Aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen samen met mevrouw Boekeling alle voel-, luister- en geurboeken ontdekken in een speelwereld die ontstaat uit de boeken van de voorstelling.

11 januari om 10.00 uur. Prijs €6,00 of €3,00 bij ooievaarspas.

De Sprookjeskoningin is de feestelijke ontmoeting van de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell – nu gespeeld door zeven muzikanten van het Jong Nederlands Blazers Ensemble – en het absurd komische en soms sinistere universum van de poppen van Duda Paiva Company. Samen geven zij een eigentijdse twist aan het sprookje van Titania en Oberon uit Shakespeare’s Midzomernachtsdroom en hun verlangen naar echte liefde.

13 januari om 14.00 uur. Prijs €6,00 of €3,00 bij ooievaarspas.

Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Omniversum

Het Omniversum heeft een onvergetelijke nieuwe film over een pandawelpje dat op avontuur gaat!

Het pandawelpje Qian Qian mag de wijde wereld in!

In deze prachtige, ontroerende en grappige film mag je meekijken hoe het pandawelpje in zijn vertrouwde reservaat wordt klaargemaakt voor het leven in de echte wildernis.

Beleef de avonturen van Qian Qian mee op het megagrote beeldscherm in de koepel in Omniversum!

Speurquiz 

Voor kinderen is er in het theater een leuke en leerzame speurquiz over panda’s uitgezet. Vind de juiste oplossing en ontvang een gratis panda poster!

Zoetermeer

Heb jij een digitale klantenkaart van Stadshart Zoetermeer? Het is zondag 13 januari weer tijd voor Kids Entertainment, met dit keer als thema Culi Kids! Op deze middag kunnen alle kleine koks in spé op verschillende locaties in het Stadshart lekkere hapjes maken en hun culinaire kwaliteiten laten zien. Allemaal onder begeleiding van vrolijke koks wordt er een gezellige dag van gemaakt. Deelname is gratis op vertoon van de digitale klantenkaart van Stadshart Zoetermeer. Bekijk hier het volledige programma:

Rotterdam

Theater rotterdam

Op zoek naar het Huilmeisje 2+ 

Op zoek naar het Huilmeisje gaat over Pars. Pars is stoer en huilt nooit, nergens om. Want echte meisjes huilen niet en bovendien; als je veel huilt wordt je huis opgeslokt door de tranenzee.

13 januari 11:00 – 11:40  €7,50

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.