Op stap met je kind 19 en 20 september 2015

Soms heb je van die weekenden dat je denkt.. Wat zullen we eens gaan doen. Bij ons komen die weinig voor omdat de weekenden vaak vol zitten met afspraken met familie, verjaardagen of de nodige klusjes in en om het huis.

Dit weekend 19 en 20 september zijn er een aantal leuke dingen waar je misschien naar toe wilt gaan. Denk maar aan een Avonturenpark, Festival, Beurs en een Fair.

Gouden Ticket Avonturenpark Hellendoorn

Kun je ook geen genoeg krijgen van de avonturen in Avonturenpark Hellendoorn en zou je liefst ieder weekend naar het park gaan? Let dan op! Avonturenpark Hellendoorn organiseert aankomend weekend een spannende zoektocht naar het gouden ticket. Zowel zaterdag 19 september als zondag 20 september wordt er één gouden ticket verstopt in het gezelligste familiepark van Nederland. De tickets kunnen overal liggen: in, op of tussen de attracties. Neem plaats in de Sungai Kalimantan om te ontdekken of het gouden ticket langs het water ligt of kruip in de snelle Tornado om vanaf grote hoogte het park te overzien. De tickets worden goed verborgen, maar de goudzoekers worden op weg geholpen met gouden tips op de Facebook pagina van Avonturenpark Hellendoorn. Krijg jij het gouden ticket in handen? Dan win je een seizoenpas voor 2016 voor de hele familie ter waarde van € 247,50!

19 en 20 september 10.00 tot 17.00 Luttenbergerweg 22  7447PB Hellendoorn

Food Festival Delft

Zondag 20 september wordt in Delft de tweede editie van het Food Festival gehouden. Van 11 tot 8 uur kun je hier terecht voor alles omtrent gezond eten. Een dagje uit met het gezin naar een festival waar je heerlijk en gezond eten kan kopen, waar je informatie en tips kan opdoen bij de diverse sprekers, of zelf als kok aan de gang gaan met gezond eten klaarmaken bij de workshops! Maak suikervrije koekjes of bonbon van rauwe cacao. Kijk voor het complete programma op de site.

20 september 11.00 tot 20.00 Doelenplein  2611 BP Delft

Neuzelbeurs Rijswijk

Toen we zwanger waren van dochterlief zijn we een keer naar de Neuzelbeurs geweest. De grootste koopjesmarkt van regio Haaglanden en het Westland. Meer dan 350 kramen vol met kunst, curiosa en vooral heeeel veeel tweedehands kinderspullen. Badjes, kinderwagens, speelgoed, kleding en ander huisraad. Alles kun je er vinden.
Wil je dus veel voor weinig? Ga dan naar de broodfabriek. Zaterdag 19 september 2015 en Zondag 20 september 2015 van 10 tot 5 uur. Prijzen Volwassenen: € 4,00  Kinderen van 7 t/m 12 jaar: € 3,00 Kinderen t/m 6 jaar: gratis

19 en 20 september 10.00 tot 17.00 Volmerlaan 12  2288 GD Rijswijk

Country Fair Emmen

Dit jaar vindt de 20e editie van de Country Fair Emmen plaats bij een nieuwe, prachtige locatie: Museumboerderij De Nabershof te Emmen. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september wordt de oudste boerderij van Emmen, die in het bezit is van ’T Volk van Grada, omgetoverd tot een grootse fair waar voor iedereen wat wils is, met thema’s als landelijk leven, wonen, tuin, lifestyle, fashion, beauty en wellness. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Van Schminken, springkussen, roofvogelshow en pompoen snijden

18, 19 en 20 september 10.00 – 17.00 Noordeind 21 7815 BP Emmen (Drenthe)

 

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.