Op bezoek bij PR bureaus

Als blogger kun je je inschrijven bij PR bureaus. Bij lancering van nieuwe producten of nieuwe Beauty & Fashion lijnen krijg je dan een uitnodiging en ben je als een van de eerst op de hoogte. Erg fijn!

Voor mamaliefde mocht ik op bezoek bij 2 PRbureaus. PR4Kids in Aalsmeer en The Xfactor in Amsterdam. Hier konden bloggers de nieuwe kleding en accessoires lijnen voor de komende herfst en winter bewonderen en eventueel wat producten lenen om thuis een leuke fotoshoot mee te doen.

Van te voren was ik wel een beetje nieuwsgierig. Ik was nog nooit naar zoiets geweest en had geen idee wat mij te wachten stond. Bewapend met Nikon D60 pen en papier en een dosis enthousiasme stapte ik in mijn mini bolide op naar Aalsmeer en Amsterdam.

Onder het genot van een kopje groene thee (ben niet van de koffie en koekjes en cake) kennis gemaakt met een paar andere blogsters: Nicole van Meisje-Eigenwijsje, Yvonne van schoonheidspromotie en Rory van 40envoorheteerstmoeder.

PR4kids Pr4kids PR4kids Pr4kids PR4kids

De showroom was helemaal vol met van alles op het gebied van kraamtijd, knuffels, kleding, tassen, schoenen en nog meer accessoires. Merken die mij opvielen zijn: Room Seven, Le Chic, plucheknuffel en Kids with flair .

Bij The Xfactor stond er een heerlijke broodjes tafel klaar en konden we naar nog meer mooie merken kijken.

Helemaal verliefd ben ik op het merk Souza. Voor kleine prinsesjes en stoere piraten en ridders. Kan niet wachten tot ik dochterlief zo’n schattig jurkje met bijpassende muiltjes en sieraden aan kan doen.

theXfactortheXfactor

Dochterlief haar lievelingsaap van Bobobuddies was er ook! en de lijn van Maxomora viel behoorlijk op.

 

theXfactortheXfactor

En tot slot mijn favoriet in deze hoek van Mim-Pi.

theXfactor

Wat ik erg leuk vond was dat Eleonora van Mim-PI kwam vertellen over haar persoonlijke reis naar een prachtige kledinglijn.

Bij beide PR bureaus heb ik wat kleding meegenomen om eens te zien of dochterlief het leuk vind om wat kleren te showen. Binnenkort meer hierover! Ik ben erg enthousiast en sluit niet uit dat er in de toekomst op mijn eigen blog nog heel wat meer fashion blogjes gaan komen.

Voor een volledig overzicht van de merken die langskwamen deze dag neem een kijkje op de blog van mamaliefde waar we samen een verslag schreven van deze dag.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

5 Responses

  1. Souza lijkt me ook echt een geweldig merk! Ben nu stiekem wel nieuwsgierig naar de kleding die je hebt uitgezocht. Super fijn dat je hier voor mij bij aanwezig kon zijn.

  2. Wat leuk! Ik zie nu pas (oeps) je artikel en dat je mij ook hebt genoemd. Dankjewel! En ook voor je advies met betrekking tot het okergele jurkje. Ik heb een hele fotoshoot met Mila achter de rug, maar het jurkje stond fantastisch bij haar. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.