Nieuwe visburgers van Kapitein Iglo

Met een dochter die dol is op Vissticks, een man die liever geen vis eet, maar een visstick prima vindt en een moeder die vegetarisch is was het een groot feest toen ik bij het avondeten de nieuwe visburgers van Kapitein Iglo op tafel zette.

Nieuwe vissticks van Kapitein Iglo

0T4A9739

Hamburgers en vissticks wie eet ze nu niet? Per jaar worden er in Nederland zo’n 400 miljoen hamburgers gegeten. Tijd voor een visvariant! Met de nieuwe Fish en Veggie burgers van Iglo kun je eindeloos varieren om je eigen burger te maken.

visburgers kapitein Iglo

Visburgers kapitein Iglo

Speciaal voor al die visfanaten heeft Iglo heeft drie nieuwe Visburgers ontwikkeld:

visburgers kapitein Iglo visburgers kapitein Iglo

Iglo Fish Burgers Classic

De Iglo Fish Burgers Classic   lijkt erg op de gewone Vissticks. Alleen dan groter, meer vis, minder korst en valt niet zo uit elkaar bij het omdraaien. ( daar heb ik bij de gewone vissticks soms last van namelijk. Hij smaakt in elk geval erg lekker!

visburgers kapitein Iglovisburgers kapitein Iglo

Iglo Fish Burgers Hot & Spicy

Iglo Fish Burgers Hot & Spicy lijkt ook op de gewone Vissticks. Wij konden de Hot & Spicy alleen niet ontdekken. Hij heeft iets een pepertje erin, dat zie je ook in de korst, maar verder absoluut niet pittig.

visburgers kapitein Iglo 

Iglo Veggie burgers

Iglo Veggie Burgers met verschillende groenten smaakt heerlijk! De stoere Veggie Burger met verschillende groente is een goede aanvulling op je dagelijkse portie groente. De Veggie Burgers bevatten onder andere broccoli, wortel en maïs en zullen daarom ook bij de kids al snel favoriet zijn. Hier in elk geval wel!

visburgers kapitein Iglovisburgers kapitein Iglo

Nog meer nieuwe producten van Iglo
Iglo breidt haar assortiment dit jaar verder uit. Vanaf half juli is het visstick assortiment aangevuld met een glutenvrije variant die verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Voor kinderen met een glutenintolerantie het ideale product om te genieten van de welbekende vissticks. Deze zomer komen ook de nieuwe gepaneerde scholfilets in het supermarktschap: Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen.

Verkrijgbaarheid
De Fish Burgers zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2 stuks. De consumentenadviesprijs is € 2,49 voor de Fish Burgers en € 2,19 voor de Veggie Burgers. De Glutenvrije Vissticks zijn in een verpakking van 12 stuks verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 3.79. De Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen zijn beiden verkrijgbaar per 2 porties voor een consumentenadviesprijs van € 3,99.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.