Nieuwe producten van de Lidl, Zeeman en

Met de feestdagen in zicht krijg ik steeds meer leuke persberichten met allemaal nieuwe producten die bij winkels en merken te vinden zijn. Waaronder nieuwe producten van de Lidl, Zeeman en meer! Bij deze een verzamelblogje.

Nieuwe producten van de Lidl

Nieuwe producten van Lidl  Nieuwe producten van Lidl Nieuwe producten van Lidl

De Lidl heeft een hele leuke nieuwe glow in the dark kleding lijn. Deze passen helemaal bij de sfeer van herfst en halloween. Zo zijn er sokken met glow in the dark anti slip teksten als Boooh! OneSie en tweedelige pyama’s van skeletten en poesjes en sterren. Maar ook leuk beddengoed. Lees vooral even door want ik heb hier ook een leuke winactie voor!

Voertuigboekjes met dobbelsteen

autoboekjes met dobbelsteen

Ook super leuk zijn deze 6 voertuigboekjes met een dobbelsteen erbij.

autoboekjes met dobbelsteenautoboekjes met dobbelsteen

Het zijn lieve kleine boekjes die je kunt voorlezen en die de kinderen zelf ook kunnen bekijken. Door middel van de dobbelsteen kun je er een leuk spelelement van maken. Welk boekje zullen we nu voorlezen?

autoboekjes met dobbelsteen

Het is leuk verpakt in een doosje en zodoende ook erg leuk om cadeau te doen voor kraamcadeau, een eerste verjaardag of voor de decembermaand natuurlijk!

Mijlpaalkaarten van de Zeeman

Bij de Zeeman kun je leuke Mijlpaalkaarten kopen. Mijlpalen zijn bijzondere momenten voor ouders van baby’s. In het eerste jaar ontwikkeld een kindje zich zo snel, dat het bijna niet bij te houden is. Met de unieke mijlpaalkaarten kun je elke ontwikkeling, elk bijzondere moment op een leuke manier vastleggen.

zeeman mijlpaalkaarten

De kaarten zijn voorzien van geweldige ontwerpen, die ook gebruikt worden in de newborn-collectie, en prachtige spreuken zoals; my first christmas, i’m 1 year…

zeeman kleding winter zeeman mijlpaalkaarten

Pak het fototoestel, leg een kaart naast de kleine en leg die bijzondere mijlpalen vast!

zeeman kleding winter

Een super leuk cadeau voor onder de boom voor je zwangere vriendin/ zus/ vrouw.

De set van Zeeman bestaat uit 32 kaarten koop je al voor € 3,99.

Babyschoentjes bij de Prenatal

En tot slot kun je bij de Prenatal schattige babyschoentjes kopen

prenatal schoentjes

Mocassin-achtige schoentjes in camelkleur met een mooi patroontje, warme stappertjes in camel en donkerblauw met een beetje bont van binnen en ultrahippe schoenen met een dierenprint: de nieuwste collectie babyschoentjes van Prénatal is echt geweldig. Gemaakt van de allerzachtste stof en gemakkelijk aan te trekken.
prenatal schoentjes

De schoentjes zijn verkrijgbaar in maat 16 t/m 20 en vanaf € 11,99!

Geweldig om cadeau te geven als je op kraamvisite gaat, voor de decembermaand, maar natuurlijk ook onmisbaar in de babygarderobe.

Nieuwe producten van Lidl

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

9 Responses

  1. Wat leuk!! 😉 Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! 😉 Ben een echte suikertante hihihih.. En nu de tijd van sinterklaas/kerst weer voor de deur staat zal het super zijn om haar met dit leuke pyamasetje te mogen verrassen! 🙂
    Groetje Ilsiee

  2. Lenne heeft echt nog een pyjama nodig voor de winter & deze lijkt echt tof! Ze draagt nu net maatje 86, dus helemaal perfect 🙂 & ze is dol op poesj (zoals ze poes uitspreekt).

  3. Wat een leuke pyjama! Het dochtertje van mijn vriendin heeft deze maat en ik zou haar daar graag mee verrassen. Ik krijg regelmatig kleding van haar voor mijn zoontje, zo kan ik ook eens iets geven!

  4. Leuke post en goeie tips! Ik doe graag mee voor de pyjama, al moet Evi er nog wel een beetje ingroeien ;-). En die schoentjes van Prenatal vind ik echt fantastisch! Ik heb nu hele leuke schoentjes van Hema maar makkelijk aantrekken is er niet bij bij deze laarsjes..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.