Boeken

Ik ben dol op boeken en op lezen en op voorlezen. De gastkinderen en dochterlief komen wat dat betreft hier niks te kort. Met elk nieuw thema struin ik de bibliotheek af naar de leukste bijpassende prentenboeken en kom ik zo met een stapel van 20 boeken terug.

Nieuwe prentenboeken

vos en haas maatje van haas nieuwe prentenboeken

Nieuwe prentenboeken ontvang ik vaak van de verschillende uitgeverijen die samenwerken met influencers en daarom zie je hier bijna elke dag wel een review terug van een nieuw prentenboek. Hierbij maak ik zelf van te voren al een kleine selectie van titels die mij leuk lijken. Zodat de kans op plaatsing van een recensie het grootste is.

Gastbloggers

Sem zonder speentjeFiep in tegenstellingen

Hiervoor heb ik tegenwoordig de hulp van gastbloggers ingeschakeld, want ik kon het aantal boeken reviewen en de andere reviews van  dingen als speelgoed en uitjes niet meer alleen aan. Geregeld zie je dus het wordt gastblog staan in een review.

De boeken probeer ik zoveel mogelijk te categoriseren op 0-2 jaar,  2-4 jaar,  4-6 jaar,  6-12 jaar en volwassenen. Het komt ook wel eens voor dat een boek dus in meerdere categorieën terecht komt.

Affiliatelink

Bij alle producten die je op mijn blog vind die te koop zijn bij winkels als Bol, Intertoys en andere webwinkels die gebruik maken van affiliate programma’s zie je een link staan. Mocht je via deze link een aankoop doen bij een van de winkels dan krijg ik hier een heel klein beetje commissie over.

Heel veel plezier met het lezen van al deze reviews over prentenboeken

Delen is enorm lief