nieuwe Etos luier, Hoera hij is er!

Hoera, hij is er! Dat klinkt mij als muziek in de oren! Alsof een band een nieuw album heeft uitgebracht. Dit soort uitspraken werd ik vroeger in ieder geval erg blij van. Wanneer één van mijn favoriete bands met iets nieuws kwam, betekende dat vaak dat er weer een concert aan zat te komen. Die wilde haren ben ik inmiddels kwijt, maar het nieuwsgierige gevoel naar nieuwe dingen niet. Dus ik ga gauw de verpakking openen van… de nieuwe Etos luier!

De nieuwe Etos luier

nieuwe Etos-Luier

De Etos is zelf te spreken over het de vernieuwde Etos luier. “We hebben onze luier vernieuwd en zijn er zelf al enorm fan van! Waarom? Omdat hij extra goed droog houdt, minder belastend voor het milieu is en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de nieuwe luier van Etos is dé luier voor jouw kindje!”

Weg met luieruitslag!

nieuwe Etos-Luier

Op de website is te lezen waarom de nieuwe Etos luier zo’n goede luier is.

De Consumentenbond heeft de luier vorig jaar tot beste luier in de categorie Eigen Merk verkozen, ze scoorden vooral goed op het onderdeel luieruitslag. En nu is de luier nog verbeterd ook!

– Het Magical Air Channel Systeem is een slimme nieuwe manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden.

– De nieuwe luier van Etos heeft een extra zachte toplaag met reliëf. Vaak hebben alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis en de grotere maten een toplaag met vlakke structuur. Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!

– En de luier mag nu het EU Ecolabel dragen: het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert.

Lekker zacht en Woezel & Pip

nieuwe Etos-Luier

Wat mij meteen opviel was inderdaad de extra zachte toplaag. Het voelde zo zacht, dat ik het meteen zielig vond dat ik mijn zoontje altijd andere luiers aantrek! Bij al die andere (ik heb ondertussen bijna alle merken geprobeerd) die wat plastic-achtig en soms zelfs ruw aanvoelen, had ik de neiging om hem zo snel mogelijk zindelijk te krijgen, maar de nieuwe Etos luier voelt meer als de stof van een onderbroek.

Wat mijn zoontje meteen opviel, was “Hé! Piep!” gevolgd door “Piep, benje”. Hij zag op de eerste luier “Boeze” (Woezel) wel, maar geen Pip! Dus die gingen we gelijk maar even zoeken. Gelukkig stond Pip er wel bij op de andere luier. Er zitten twee verschillende in. Ik merkte gelijk dat ik mijn zoontje van bijna 2 jaar heel makkelijk mee kon lokken om zijn luier te verschonen. Normaal gesproken wil hij alleen maar “peeje” (spelen), maar dankzij Woezel & Pip op de nieuwe Etos luier werd het verschonen ook een leuk spelletje.

Maat

nieuwe Etos-Luier

Mijn zoontje weegt ongeveer 14 kilogram en is vrij breed/stevig van postuur. Voor overdag gebruik ik al een tijdje de luiers van het eigen merk van de Jumbo in maat 5. De nacht is een ander verhaal. Die van de Jumbo waren er niet groter en zaten vaak zó vol dat ze lekten. Destijds kwam ik, dankzij een aanbieding aldaar, uit op de maat 6 van het eigen merk van de Albert Heijn en die gebruik ik sindsdien om de nachten droog door te komen.

nieuwe Etos-Luier

Voor de nieuwe Etos luier koos ik maat 5+ in de hoop om deze voor de dag én nacht te kunnen gaan gebruiken. Maar helaas, na de eerste nacht stond mijn zoontje me ’s morgens vroeg al met een zware luier op te wachten in zijn ledikant terwijl hij “C” (WC) riep. Zijn romper, die hij onder zijn pyjama aanhad, was nat bij zijn navel.

Als ze in de aanbieding komen, ga ik zeker maat 6 van de nieuwe Etos luier bij hem proberen. Normaal kost een pak met 26 stuks €6,99 euro en een voordeelpak met 42 stuks €9,99 euro. 

Gouden wikkel

nieuwe Etos-Luier

Tussen 5 november 2018 en 1 juli 2019 hoop ik wat pakken van de nieuwe Etos luier in te kunnen slaan. Er zit namelijk in twee pakken vernieuwde Etos luiers een gouden wikkel verstopt waarmee je 2 Babboe City-E bakfietsen kunt winnen met een waarde van €2.199,- per bakfiets! Daarmee zal die luier nóg lekkerder gaan zitten!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.