Negenmaandenbeurs tassen acties en shoplog

Vandaag ben ik lekker in mijn eentje met de trein naar de negenmaandenbeurs en de huishoudbeurs in de Amsterdam Rai geweest. Bij sommige stands bleef ik erg lang en bij andere stands liep ik zo door. Want ja zwanger zijn we niet en dochterlief is bijna 3. Maar we willen binnenkort wel weer gaan proberen voor nummer 2 en een vriendin van mij is net bevallen en voor oudere kinderen is er ook genoeg te vinden en natuurlijk ben ik gastouder en heb ik ook jonge kindjes wekelijks om mij heen. Genoeg redenen om te gaan en te snuffelen. Ik hou van goodies en dan heb ik natuurlijk nog mijn trouwe volgers die het ook interessant vinden wat er allemaal te doen en te zien is op de negenmaandenbeurs.

Opvallers op de Negenmaandenbeurs

Er waren een aantal stands die mij opvielen door unieke producten.

Fellowes AeraMax Luchtreinigers

 

aeramax luchtreinigers kinderkamer aeramax luchtreinigers aeramax luchtreinigers kinderkamer

De stand van Fellowes viel mij direct op en ik heb uitgebreid met de verkoper staan praten. Nieuw in hun assortiment zijn de AeraMax Luchtreinigers. Door middel van een 4-fasen reinigingssysteem wordt de lucht gereinigd en gezuiverd van vieze luchtjes.De Koolstoffilter verwijdert geuren, chemische dampen en grote stofdeeltjes. Het  True HEPA filter vang 99,97% van luchtdeeltjes en onzuiverheden zoals virussen, pollen, stofmijt en schimmelsporen. Een AeraSafe Antimicrobiele behandeling beschermt tegen de groei van meeldauw en schimmels en Plasma TRUE technologie zorgt om luchtdeeltjes veilig te verwijderen.

Ze geven er een weg tijdens de beurs via een facebookactie en uiteraard heb ik direct meegedaan. Want voor mij als gastouder zou dit ideaal zijn voor op de kinderkamer.

Wishbone

Op de beurs was er een kleine stand waar thermometers werden verkocht. Niet thermometers voor in je oor, niet rectaal, nee op afstand! Via je mobiele telefoon nog wel! Op een afstand van 3-5 cm meet de Wishbone binnen 2 seconden de temperatuur van je lichaam of andere objecten zoals de temperatuur van de melk. Zonder contact dus. Ideaal als je een kind hebt wat wild wordt als hij de thermometer alleen al ziet. En het werkt hygiënisch! Ideaal.

Vrolijke speelgoedkikker

badkamer Frog Pod

In de stand van Boon kwam ik deze leuke opbergkikker tegen die heel makkelijk het speelgoed uit het bad hapt en via zuignappen makkelijk bevestigd kan worden aan de muur. Via de gaten loopt het water makkelijk weg. Je man hoeft geen gaten te boren en op de tenen en vingers kun je zelfs accessoires ophangen. Het is dat wij geen bad hebben anders leek hij me ideaal om uit te proberen!

CarlijnQ

carlijnq negenmaandenbeurs carlijnq negenmaandenbeurs

De stand van CarlijnQ valt erg op op de negenmaandenbeurs. Waar de meeste stand zoete kleurtjes aanbieden als roze, blauw en mintgroen heeft Carlijn alleen zwart wit en okergeel in haar assortiment. CarlijnQ kleding is gemaakt van 95% GOTS organic cotton and 5% elasthan. GOTS organic cotton is zachter voor de gevoelige babyhuidjes, het ademt beter en is beter voor het milieu.  Een erg leuk weetje is dat haar dochter Doris de eerste maanden bij mij op de opvang heeft gezeten. Helaas besloot ik om de donderdag dicht te gaan en ging de kleine meid naar het kinderdagverblijf.

Negenmaandenbeurs tassen

Ik hou van goodies en al die negenmaandenbeurs tassen zijn zo leuk en voor elke tas had ik wel een excuus om hem te kopen. Sja niet zo gek dat ik met heel veel beurs tassen thuis kwam dus. Ik kocht er ook een paar op de huishoudbeurs maar zal jullie daar verder niet mee vermoeien. Hier komen de negenmaandenbeurs tassen die ik kocht!

Gonnie & Vriendjes beurstas

inhoud beurstas gonnie en gijsje negenmaandenbeurs

De officiële negenmaandenbeurs tas. Als je hem van te voren koopt kost hij 3 euro en op de beurs zelf 3,50 euro.

Er zit een klein boekje Ollie wil ook in, een pakje Belvita ontbijtcrackers, een frisbee en wat kortingsbonnen. Vergeleken met 2 jaar geleden viel hij mij eerlijk gezegd een beetje tegen.

MamaLoes beurstas

beurtas mamaloes negenmaandenbeurs

Voor 15 euro kocht ik deze beurstas met een waarde van 70 euro en dat was te zien. Ondanks dat onze kleine meid al bijna 3 jaar is kon ik er zelfs voor haar nog wat leuks in vinden zoals een veilige kinderspiegel, een handig hangnetje voor in de douche met haar speelgoedjes en een houder voor waterijsjes. Zelfs de kleine skippykoe die wij ook in het groot hebben vond ze helemaal geweldig. De overige spullen gaan gewoon in de tas naar zolder want die bananenbijtspeen vind ik helemaal geweldig net zoals het bordje baby on board voor in de auto.

Bumblies beurstas

beurstas BonBebe negenmaandenbeurs bon bebe muisje en konijntje

Voor 2 euro kocht ik dit kleine tasje. Stiekem kocht ik er zelfs 2!  Onze dochter is namelijk helemaal verslaafd aan de muissies van Bonbèbè. Tot mijn schrik zag ik dat ze nu konijntjes hebben. Wij hadden 5 muissies en nu nog maar 4, wat als ze die ook langzaam kwijt raakt.. nu heeft ze 2 konijnenvriendjes erbij. 2 muissies en 1 konijntje gaan in de kast en de andere mogen mee naar bed. Het fruit komt wel op!

Kruidvat beurstas

beurstas kruidvat negenmaandenbeurs

Kruidvat heeft altijd een grote stand en ik ben dol op de kruidvat. Alle luiers en billendoekjes komen daar weg en ook heel veel verzorgingsproducten die ik gebruik voor de kinderen. Voor 3 euro kocht ik deze tas vol met wegwerpslabbers en wegwerponderleggers. Lotiondoekjes, zinkzalf, 2 lepels, borstel en kam, sokjes en fruitpotjes. Bomvol dus voor maar 3 euro.

Pauline Oud goodiebag

beurstas pauline oud negenmaandenbeurs

Ik ben groot fan van Pauline Oud. Alle boeken hebben wij om in te vullen tot nu toe en ik wist dat ze sinds kort ook het deel Mijn eerste schooljaren had uitgebracht. Bij aankoop van 19 euro aan producten kreeg je een goodiebag dus kocht ik er een leuk klein kartonnenboekje bij die altijd leuk is om kado te geven. In de beurstas zaten een kalender, kleurplaten, sticker, kaart en twee kleine boekjes Een broertje, en Een zusje. Altijd leuk voor later mochten wij nog een tweede kindje krijgen.

Goodies bag

goodies beurstas negenmaandenbeurs

Dochterlief is dol op de knijpzakjes van Goodies en ook de chipjes lust zij wel. Zelf vind ik de producten erg fijn om aan te bieden omdat er geen junk in zit. Biologisch en puur vind ik erg fijn om aan te bieden aan baby’s. Ik zag het leuke blik en dacht kijk dat is leuk om dochterlief haar lekkernijen in te bewaren. Zo heeft zij haar eigen snoepjestrommel die ook nog eens erg vrolijk is. Ik geloof dat ik hier 5 euro voor heb betaald, maar weet het niet meer zeker.

Wat ik nog meer kocht op de negenmaandenbeurs

Bibetta slabbers slabber in gebruik

Ik kocht deze leuke slabbers van Bibetta. Gemaakt van neopreen, wetsuitmateriaal, laat het geen vocht door. Ze zijn zacht en flexibel wat ze prettig laat dragen. Ik vond de kleuren enorm hip met vrolijke dessins. De onderkant kan omgevouwen worden tot een opvanggootje. Na gebruik even uitspoelen onder de kraan eventueel wat afwasmiddel en laten drogen en ze zijn binnen een uur weer klaar voor gebruik. Ik ben verliefd!  En dochterlief ook hihi

sos kinderdorpen negenmaandenbeurs

Ik steun SOS kinderdorpen en kreeg als bedankje een dvd een boek en een nachtlampje.

Nog wat aanraders

Dermocare stand negenmaandenbeurs win een bakfiets babboe woezel en pip luiertaart kruidvat negenmaandenbeurs

Bij de stand van Dermocare kun je een leuke rugtas vullen met verzorgingsproducten. Ik deed dit 2 jaar geleden al voor dochterlief en inmiddels is zij eerder toe aan een grotere rugzak dus dit jaar hield ik mij in.

Bij Babboe kun je een leuke bakfiets van Woezel en Pip winnen.

Bij de Kruidvat kun je raden hoeveel pakken luiers er in de taart zitten en dan maak je kans op een jaar lang gratis luiers!

kluisjes negenmaandenbeurs

En misschien nog wel mijn grootste tip: Huur een kluisje! Het kost niet veel maar geeft je veel gemak. Ik nam een groot kluisje en kon er twee volle beurstassen in kwijt. Scheelt een hoop gesjouw!

veel plezier op de negenmaandenbeurs als je ook gaat!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

11 Responses

  1. Je bent goed geslaagd!Ik ga zaterdag naar de beurs. Ik denk dat ik ook zeker even bij de Goodies stand langs ga. Goede tip inderdaad van de kluisjes.

  2. Wat heb je allemaal leuke tassen gekocht! Ik ga zondag heen. Zelf niet zwanger, maar een goede vriendin van mij wel. Dus ga ik graag met haar mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.