Save the date! Nationale Mamablogger dag 10 september

Mocht je nog niet weten wat jij 10 september gaat doen, dan weet ik het wel voor je! Blog hoppen!! Het is namelijk Nationale Mamablogger dag. 56 hele leuke mamablogs die jij kunt ontdekken.  Meer weten?! Lees vooral even verder. 

Nationale Mamablogger dag

mamablogger dag

10 september is het Nationale Mamablogger Dag. Eigenlijk zelfs internationaal want er doen ook wat Belgische mamabloggers mee. Yvonne Ufkes van Kidzblogger.nl is de initiatiefneemster. Ze deed zelf mee aan zo’n dag voor beautybloggers en omdat het zo’n groot succes was besloot ze er ook een voor mamabloggers te organiseren.

Nieuwe blogs ontdekken

Er doen maar liefst 56 mamabloggers mee!  En je hopt vanzelf van de ene blogger naar de volgende blogger tot je uiteindelijk weer uitkomt waar je bent begonnen. Elke blogger stelt zichzelf voor en linkt naar de blogster voor zich en na zich. Je gaat dus vanzelf het rondje helemaal af.

Een super leuke manier dus om andere leuke mamabloggers te ontdekken die je misschien nog niet kende uit Nederland en België.

Winnen

Naast dat het super leuk is om nieuwe blogs te ontdekken wordt het nog veel leuker! Op al deze 56 blogs wordt er namelijk ook een prijs weggegeven ter waarde van € 15 euro. Wat je kunt winnen is overal nog een geheim. Zelfs ik weet het niet van de andere blogsters dus zelf ga ik ook een rondje hoppen!

Wat ik zal weggeven hou ik nog even geheim! Dat zul je 10 september vanzelf zien. Het is in elk geval erg leuk en ook erg handig om te hebben. Voor jongens en meisjes geschikt!

Save the date!

Dus hou mijn blog, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten want dan gaan we van start! De actie duurt tot en met 24 september. Dan worden er 56 winnaars getrokken die een leuke prijs ontvangen.

Alvast heel veel plezier gewenst 10 september met het lezen van alle leuke blogs.

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.