Naar de Ikea Delft met je peuterdochter

Sommige mensen gaan liever zonder kinderen naar de Ikea, of dumpen hun kids bij Småland. Maar onze peuterdochter winkelt graag mee en vind het 1 groot avontuur! Ze vond in Ikea Delft zelfs haar Ikea kinderkamer een droomspeelkamer!

Ikea Delft

Wij wonen in Delft en gaan dus ook naar de Ikea Delft al jarenlang. Soms halen wij hier een ontbijtje voor een euro of in het weekend iets luxer. Dochterlief wil altijd graag mee op stap en gedraagt zich alsof ze er al jaren vaste klant is. Vooral de pijlen op de grond om op te springen en te  volgen en de vele hoekjes en gangetjes en kamers waar je in kunt kijken vindt ze geweldig! Maar nu moesten wij op zoek naar een nieuwe kast bij Ikea Delft.

Meten = weten

Ikea kasten Ikea kasten

Ik had een nieuwe speelgoed kast nodig voor al het speelgoed van de gastkindjes. En dat moesten wij natuurlijk wel goed meten. Papa zegt altijd Meten = Weten dus dochterlief nam dit heel serieus en liep de hele dag rond met het meetlint. Overigens zijn we deze uiteindelijk daardoor ook verloren bij de Ikea Delft. oeps!

Ikea kasten Ikea kasten

Deze kast vol laatjes, deurtjes, vakjes en klokken vond dochterlief erg leuk, helaas voor haar ik niet en hij zou ook niet passen.

Kinderkamer Ikea Delft

ikea kinderkamer ikea kinderkamer

Uiteindelijk kwamen wij uit bij deze kinderkamer. Hier ging zij even uitrusten en keek vrolijk rond. Ze heeft hier ruim een half uur gespeeld terwijl ik (on)rustig afwachtte tot ze klaar was met spelen. Mama dit wil ik ook riep ze een paar keer. Staat genoteerd lieverd!

Mini Gymzaal met Ikea

ikea kinderkamer ikea kinderkamer ikea kinderkamer

Sja niet zo gek dat ze deze kamer leuk vond natuurlijk. Er was van alles te doen. Wakker worden in deze kamer is natuurlijk 1 groot feest! Slapen zal niet zo’n groot probleem zijn als je de halve dag aan het gymmen bent geweest. Ikea heeft wat dat betreft een steeds groter assortiment voor de kinderen.

Een groot peuteruitje wat dochterlief elke week wel wil doen als het aan haar ligt. Natuurlijk extra leuk met een ontbijtje voor 1 euro!

Peuter zet LACK in elkaar

IKEA LACK in elkaar zetten IKEA LACK in elkaar zetten IKEA LACK in elkaar zetten

Eerst werd uitvoerig de gebruiksaanwijzing bekeken. Ohw mama ik help je wel hoor dit is makkelijk!

Samen met een ander gastkindje hielp ze mama om de LACK kasten in elkaar te zetten. Poten erin draaien ging best goed!

IKEA LACK in elkaar zetten  IKEA LACK in elkaar zetten

Uitmeten waar het gaatje moest was makkelijk en de schroeven erin draaien was alleen het begin even moeilijk maar daarna werden ze gauw wat dieper gedraaid door onze peuterdochter!

IKEA LACK in elkaar zetten

Klussen met papa

IKEA Billy in elkaar zetten IKEA Billy in elkaar zetten

‘s Avonds moest ze perse papa helpen met de Billykast in elkaar zetten. Alle schroeven werden netjes gesorteerd en vol trots bracht ze papa alles wat hij nodig had. Wat een goede klushulp!

Before en After

rommelkasten  ikea delft

Van deze rommelige kast, naar deze strakke witte kast. Een groot verschil en ik ben er erg blij mee!

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.