Monsterdoos najaar 2019

Bij binnenkomst van de Monsterdoos najaar 2019 word je al blij en nieuwsgierig. Wat zit er in deze grappig uitziende Monsterdoos? Voor maar €13,95 incl. verzendkosten kan je nieuwe of vernieuwde producten uit proberen, welke samen een totaal bedrag van ongeveer €50,- vertegenwoordigen. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook een leuk idee om eens iemand mee te verrassen. Een soort hele-jaar-door kerstpakket.

Gevarieerde inhoud

Monsterdoos najaar 2019

Nieuwsgierig als ik ben maak ik natuurlijk direct bij binnenkomst de Monsterdoos najaar 2019 open. Wat zijn het veel producten en zeer gevarieerd ook. Bij het woord Monsterdoos denk je misschien aan kleine proefjes van producten maar dit zijn gewone verpakkingen die in de winkel worden verkocht. En wat zit er allemaal in….. Van VSM Nisyleen hoestsiroop en VSM Arniflor zalf tot Quakers Crunchy Mix-up, nieuwe smaak Slimpie bloedsinaasappel, Candyman snoepjes, Colgate Max white tandpasta en nog veel meer. 

Onze dochter komt uit school en ziet direct de Yes repen in de Monsterdoos najaar 2019. Deze smaak banaan, pecannoten en pure chocolade hebben we niet eerder geproefd en de eerste hap wordt direct als “mmmmm lekker” bestempeld. In dit pakket vinden we ook een aantal Aziatische producten wat ons altijd aanspreekt. Zo zien we de ons welbekende Chili saus van Inproba maar nu zonder suiker. Een zeer goede verbetering van dit product aangezien ik let op de suikers die aan veel producten zijn toegevoegd. Ook de nieuwe smaak Hoisin van Go-tan woksaus gaan we snel proberen. Wat mij verrast is de Remia Aziatische dressing. Weer eens een totaal nieuwe smaak en zeker in combinatie met een Aziatisch getinte salade een aanrader.

Thee of noodlesoep

Monsterdoos najaar 2019

We gaan een kopje thee zetten. Natuurlijk proberen we direct Celestial tea Bengal Spice uit de Monsterdoos najaar 2019. Een echt winters theetje al zeg ik het zelf. Je proeft de mix van kaneel, kruidnagel en een vleugje gember. Heerlijk opwarmertje met deze kille dagen. Mijn man houdt niet zo van thee dus kiest om 16:00u voor de noodlesoup die we in de Monsterdoos zien. Aan het zakje van Yum Yum vegetable flavor voegen we ruim water toe en naar smaak kan de los bijgevoegde kruiden erbij worden gedaan. Na 3 minuten even door roeren en je hebt een heerlijke soep die bijvoorbeeld als lunch kan worden gebruikt. Of zoals bij mijn man, als grote eter, als goede vulling tussendoor wanneer we laat eten.

Helaas is het geen bbq weer op dit moment want de Santa Maria rub for ribs lonkt natuurlijk. Deze bewaren we even voor op de bbq. De SiSi no bubbles gaat mee in de schooltas voor een keer omdat ook dit product 0% suiker heeft toegevoegd.

Onze Monsterdoos najaar 2019 is al aardig gebruikt als zeg ik het zelf en is de €13,95 meer dan waard.

Monsterdoos najaar 2019

Bestel hier de Monsterdoos najaar 2019 voor jezelf, of om iemand cadeau te doen met bijvoorbeeld Sinterklaas of kerst.

Delen is enorm lief

Esther

Mijn naam is Esther, 44 jaar, dit jaar 19 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 8 jaar en woonachtig in De Lier. We bezoeken regelmatig musea in Nederland en we houden van reizen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.