De monsterdoos 2019, lente-editie

Het is weer tijd voor de monsterdoos 2019. De lente-editie deze keer. Voor € 13,95 (inclusief verzendkosten) een doos vol lekkers met een winkelwaarde van zeker € 45,00.

Laat de monsterdoos 2019 maar komen!

Ik ben dol op eten. Niet alleen om het op te eten, maar ook om rond te snuffelen in een (super)markt en daarna een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Wil ook weleens wat uit proberen, zeker als het veel is, voor weinig geld.  Dat heeft vast met mijn Zeeuwse achtergrond te maken. Overigens vind ik kwaliteit ook erg belangrijk. Het kan dan niet duur zijn, maar het moet ook wel lekker zijn. Dus… zo’n monsterdoos lijkt me wel wat.

Een kerstpakket het hele jaar door.

De monsterdoos 2019 is een verrassing. Eigenlijk zouden ze niet aan moeten geven wat er in de doos zit, dan zou het nog leuker zijn. Het voelt voor mij als het kerstpakket wat mijn vader vroeger mee naar huis kreeg. Het was altijd een feestje als we die samen open maakten. Er zaten meestal dingen in die we anders nooit kochten. Echt een traktatie.

Geen monstertjes maar gangbare maat producten

De naam vind ik leuk verzonnen. Doet me denken aan monstertjes die je mee krijgt voor parfum of andere schoonheidsartikelen. Na een periode in spanning wachten kwam daar … de doos. Het voelt echt als het krijgen van een cadeautje. Maar dan wel een enorm cadeau!. De kinderen waren nog meer vol verwachting dan ik. Vol spanning wachtten we af wat er in de doos zat. Mijn zoon mocht de doos openen en de rest keek vol spanning toe. De inhoud van de monsterdoos 2019 bevat geen kleine verpakkingen. Het zijn de gangbare groottes van de producten. De monsterdoos kan je bestellen voor 13,95 (inclusief verzendkosten) en bevat een pakket ter waarde van 45,00.

Bestellen voor 13,95 (inclusief verzendkosten) en bevat een pakket ter waarde van 45,00.

De inhoud van de monsterdoos 2019

De winkelwaarde en inhoud van de doos heb ik natuurlijk wel even gechecked en vergeleken met wat er op de website stond. Dat heb ik natuurlijk even gechecked…. En …. Het klopt!  Dan heb je toch wel een mooi verrassingspakket voor weinig geld.

De inhoud van de monsterdoos 2019:
Green saffron, verse kruidenmixen. Tandoori. 
Organix babyvoeding.
Wicky icetea green, 2 x 
Wicky water met fruit, 2 x.
Loclite, flexibele kneedlijm.
Real tasty Mayo, american Classic.
Hero landfruit aardbei, 335 gram.
Jules de strooper… 126 gram.
Princes, tonijnmoot in water..
Nakd, lemon cakes, Citron.
Atkins… cappuccino nut..
WoW yes, 3 x 35 gram.
Fortuin, vruchtenhartjes, 200 gram. 
Conimex, Jakarta, vegetarische kroepoek 
Slimpie rood fruit, 0%
Friesche vlag latte opschuim bio
Almond Dream, amandel. 
Hero casis, zero, 0,5 liter
Abc Salty Soy sauce.
Renske, verse kip met tonijn, kattenvoer. 70 gram. 
Slurpfruit aardbei, 400 gram.
Pickwick green tea. 
Pickwick camomile Honey,
Crunchy mix-up.
Elf voetbal competitiespecial.

Meer dan 50 euro waarde

monsterdoos 2019

En nog enkele verrassingen staat er op de website. Wat die enkele verrassingen zijn weet ik dan niet, maar de doos omvat alles wat wordt omschreven. En dat is overigens meer dan voldoende. Dit is meer dan € 50,00,-, dus de beloofde € 45,00 wordt zeker waar gemaakt.

Gezonde voeding

De inhoud van de monsterdoos 2019 bevat deze keer vooral gezonde voeding, ook de snoepjes, gemaakt van echt vruchtensap. Mijn man was minder geïnteresseerd in het pakket, maar uiteindelijk wel heel blij met de flexibele kneedlijm van loclite. Tja, rugby-fan in plaats van voetbal, dus de speciale voetbalcompetitie-editie was niet aan hem noch mijn zoon besteed. Een aantal van de producten zijn voor mij onbekend maar zeker bruikbaar. Met als enige uitzondering de babyvoeding, maar onze familie heeft nog kleintjes, dus dat zal ook goed worden besteed. En onze katten zullen blij zijn met het kattenvoer wat erin zit.  

monsterdoos 2019

Het overgrote deel van de monsterdoos 2019 zal de weg naar onze buikjes zeker weten te vinden. Het is een luxe pakket. En dat voor € 13,95. Monsterdoos maakt haar ‘claim’ zeker waar.

disclaimer
Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, moeder van een 7-jarige dochter en een 12-jarige zoon. Ik hou van reizen, zingen en koken, mooie prentenboeken en literatuur. Ik heb ook creatieve genen waar ik regelmatig blij mee ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.