Moeder dochter time

Omdat ik als gastouder mijn dochter alle dagen van de week zie bijna de hele dag, moet ik er soms voor waken dat ik ook echt moeder dochter dingen met haar doe.

Natuurlijk heb ik daar mijn vrije donderdag voor, maar soms heb ik ook wel eens afspraken buiten de deur of is dochterlief bij oma aan het logeren.

Het klinkt gek maar ik vind het belangrijk om mijn dochter als ouder ook voldoende aandacht te kunnen geven. Ik heb geen kind gekregen om 5 dagen per week lange dagen te werken en haar naar een kinderdagverblijf te brengen. Ik wil ook kunnen genieten van haar, haar zien opgroeien, haar fouten zien maken en daar va

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!