Top entertainment voor jong en oud met de nieuwe releases van The Searchers in augustus Serenity, Missing Link en At Eternity’s Gate

Deze zomer hoef je je niet te vervelen met de nieuwe DVD en Blu-ray releases van The Searchers in augustus. Vanaf 6 augustus schitteren Oscar-winnaar Matthew McConaughey samen met Anne Hathaway op jouw tv-scherm in de thriller Serenity . Gevolgd door de hartverwarmende Yeti, Mister Link, in de animatiefilm Missing Link op 14 augustus. Augustus wordt afgesloten met Willem Dafoe als de getormenteerde kunstenaar Vincent van Gogh in het indrukwekkende en bejubelde At Eternity’s Gate op 27 augustus. En lees verder voor de winactie van Missing Link!

Serenity

Vanaf 6 AUGUSTUS op Blu-ray en DVD

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen.

Serenity_Day19_04-08-17-12674.RAF

Serenity werd geregisseerd door Steven Knight ( Peaky Blinders, Locke, Hummingbird ). De hoofdrollen worden vertolkt door Oscarwinnaars Matthew McConaughey en Anne Hathaway

Lengte: 106 minuten Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Missing Link

Vanaf 14 augustus op Blu-ray en DVD

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios ( ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings ).

De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

missing link

Lengte: 94 minuten Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

At etertiny’s gate

Vanaf 27 augustus op Blu-ray en DVD

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly (genomineerd voor een Oscar), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, die voor deze rol de award won voor beste acteur tijdens het filmfestival in Venetië, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac (in de rol van Paul Gauguin), Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik.

De titel van de film komt van Van Goghs werk Op de drempel van de eeuwigheid (voltooid in 1890) dat in bezit is van het Kröller-Müller Museum.

Lengte: 111 minuten Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Winactie: Missing Link

missing link

Ik mag 3 winpakketten bestaande uit 1x DVD en een Mr Link knuffel weggeven!

Wil jij dit leuke pakketje winnen?

  • Laat dan een reactie achter!
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • Meedoen kan tot 20 augustus 2019
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

6 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.