Misfit 2 met MeisjeDjamila!

Op 25 september gaat de kleurrijke film Misfit 2 in première. Het tweede deel van de succesvolle Misfit film zit vol met muziek, influencers en fashion. De hoofdrol wordt vertolkt door Djamila (bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila). En ik mag kaarten weggeven!

Het verhaal Misfit 2

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

De film werd geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit, Elvy’s wereld) en de film wordt geproduceerd door NewBe in coproductie met Splendid Film, dat tevens de distributie in de Benelux verzorgt.
Misfit 2 wordt op 25 september in de Nederlandse bioscopen uitgebracht door Splendid. In België komt de film eind oktober uit.

Djamila’s YouTube-kanaal MeisjeDjamila heeft meer dan een miljoen abonnees en daarmee is zij de grootste vrouwelijke YouTuber van Nederland. Ja ook dochterlief is fan van haar vrolijke filmpjes!

Andere bekende gezichten die je ziet in Misfit 2 zijn Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Fenna Ramos, Sem van Dijk en Jan Kooijman.

Vrolijke film

misfit 2

Alleen al van het zien van deze trailer van Misfit 2 krijg ik zelf al enorm veel zin in het kijken van deze film! Jij ook?

De winactie is helaas afgelopen. Houdt MamaScrapelle in de gaten via social media FacebookInstagram en Pinterest om niks te missen van toekomstige winacties ( er komen er nog een hoop aan)

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

17 Responses

  1. Oh, ik neem mijn dochter mee! Zij kijkt zo naar deze film uit. Een moeder-dochter-uitje wordt het dan. Met vooraf ergens iets eten en naderhand nog wat drinken. Leuk voor haar 11e verjaardag!

  2. Wat leuk, mijn dochter wil heel graag naar deze film, en mama gaat natuurlijk heel graag mee, gezellig naar de bios met zijn twee!!

  3. Mijn dochter zou zo blij worden van een bioscoopuitje naar Misfit 2! Deel 1 is hier grijs gedraaid, bij wijze van.

  4. Ik doe heel graag mee. Ik ga dan met mijn dochter. De laatste keer dat ik met mijn dochter naar de film ben gegaan was voor Misfit 1. Dus dat zou erg leuk zijn om het voort te zetten.

  5. Ohhhh dolgraag met dochter Hannah! Haar grote zus heeft deze film vorige week al gezien (Ladies Night) met een kinderfeestje. Hannbah was stiekem wel een beetje jaloers…. ?. Wat een verrassing zou het zijn als ik met haar naar de bios mag!

  6. o ik ga met mijn twee meiden, die willen zo graag(koop wel kaartje erbij kan er niet 1 thuislaten haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.