Mijn eerste 100 boerderij woorden en cijfers flapjesboek

Peuters maken de grootste ontwikkeling door qua woordenschat. Prachtig om te zien en mee te maken hoe kinderen van brabbelen naar echte woorden naar tweewoord zinnen naar hele zinnen gaan vol met alle grammaticale ontwikkelingen die daar bij horen. Daar horen ook boeken bij vol met informatie! Wat dacht je van deze mijn eerste 100 boerderij woorden en het mijn eerste 100 cijfers flapjesboek.

Mijn eerste 100

In de serie van mijn eerste 100 zijn verschillende boeken zoals boerderij woorden, cijfers flapjesboek, woorden, dieren flapjesboek, voertuigen, cijfers en ga zo maar door.

Wij hebben inmiddels 2 delen in ons bezit die vaak gepakt worden door de kinderen om samen te lezen en te leren!

Mijn eerste 100 boerderij woorden

Mijn eerste 100 boerderij woorden

In dit leuke pocket formaat boekje kunnen de kinderen alles leren over het leven op de boerderij. En niet alleen over een koeien boerderij, maar ook over katoen, cacao, suikerriet, thee, rijst, koolzaad, tarwe en zonnebloemen komen voorbij. En natuurlijk heel veel boerderijdieren.

Mijn eerste 100 boerderij woordenMijn eerste 100 boerderij woordenMijn eerste 100 boerderij woorden

Wat ik stiekem nog leuker vindt van de dieren en de verschillende gewassen en groente fruit en melkproducten is wel het feit van al de voertuigen en gereedschap wat je nodig hebt bij een boerderij komen voorbij. Daarmee maakt dit boek ook zeer geschikt voor kinderen die echt interesse hebben in een boerderij zoals onze dochter die een Oupa en Omi heeft die vroeger veehouders zijn geweest.

Leerzaam over de boerderij

Het boekje is in een mooi handzaam formaat en is van dikke kartonpagina’s zodat het de kleine kinderhandjes goed aan kan hebben.

De plaatjes zijn echte foto’s zodat de kinderen een goed beeld krijgen over de werkelijkheid. En ik moet zeggen ook voor mij is het leerzaam want al die verschillende tractors en machines die wist ik ook niet te noemen!

Auteur:          Roger Priddy

Uitgeverij:    Van Goor

ISBN:              9789000352654

Prijs:               €6,99 bij bol via mijn affiliatelink

Mijn eerste 100 cijfers flapjesboek

Mijn eerste 100 cijfers flapjesboek

In dit grote boek met wel 100 cijfers en 50 leuke en leerzame flapjes kunnen de kinderen niet alleen de cijfers oefenen maar nog veel meer. Op 14 dikke kartonpagina’s kunnen de kinderen meerder keren tellen en zelfs 1 keer tot 100!

Mijn eerste 100 cijfers flapjesboekMijn eerste 100 cijfers flapjesboekMijn eerste 100 cijfers flapjesboek

Er komen allemaal dieren, groente en fruit, gebruiksvoorwerpen en kleuren voorbij. Het is echt een heel leuk leerzaam boek waar veel uitdaging in zit. Een ideaal boek om mee te nemen op vakantie om veel te bespreken met je kind. Wat zie je allemaal, hoeveel olifanten tel je, welke kleuren zijn dit, Hoe laat is het op de klok, hoeveel stippen tel jij, welk cijfer is dit, wat ligt er voor ontbijt op dit bord, hoeveel …. tel je? Waar zijn de zeesterren en ga zo maar door. Ook leren de kinderen op hun vingers tellen!

Auteur:            Natalie Munday

Uitgeverij:       Van Goor

ISBN:                9789000344048

Prijs:                 €11,74 via mijn affiliatelink

mediakit

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!