Nieuwe dierenfamilie bij Boomerang tv en winactie

Daar komen ze! De nieuwe Boomerang dierenfamilie zet het huis op zijn kop. De hilarische avonturen Mighty Mike en zijn dierenfamilie zijn vanaf 16 september om 16:45 uur te zien op Boomerang. Ter ere hiervan mag ik weer een leuk back to school pakket weggeven!

Mighty Mike

mighty mike

Ontmoet Mike, de ‘pootrolspeler’ van zijn eigen hilarische serie Mighty Mike die vanaf 16 september om 16:45 uur te zien is op Boomerang. Mike is een mopshond met een verfijnde smaak die van niets anders geniet dan de rust in zijn huis. Maar dan zorgen zijn huisgenoten voor een snelle verandering. Mighty Mike is een slapstick komedie met vrijwel geen dialogen. Alle dierlijke ‘pootrolspelers’ vertonen menselijk gedrag, maar ze kunnen niet spreken. Daarom spreken hun lachwekkende daden voor hen.

Rust in huis

In het huis van de familie Mikkelsen ontstaat hilarische chaos wanneer de eigenaren van huis zijn. Mighty Mike woont samen met een trio van energieke schildpadden en een niet-zo-onschuldig poesje ( dat zijn ze altijd toch). Ze halen de meest rare capriolen uit; van hangen in de lampen tot vliegen van het dak. Het leven is totaal niet saai. Maar Mike wil veel liever in zijn luie stoel de krant lezen, maar dit is onmogelijk aangezien zonder hem het hele huis wordt afgebroken.  Als dan ook nog de hebberige wasberen Freddy en Mercury langskomen, is het gedaan met zijn rust.

Stiekem verliefd

mighty mike

Mike zal niet Mighty zijn als hij niet meer deed dan het huishouden redden. Want hij heeft ook een knappe buurhond, Iris, die hij probeert te versieren. Terwijl hij er alles aan doet om nonchalant en cool te lijken, werken zijn plannen vaak juist averechts. Flirten is niet makkelijk als jouw huisgenoten ondertussen flink de bloemetjes buiten zetten. Kom vanaf 16 september erachter of het Mike lukt om Iris voor zich te winnen.

Back to school pakket

Namens Boomerang mag ik een leuk back to school pakket weggeven aan een van mijn volgers.

Ik mag een set weggeven met daarin onder andere een etui set en een notebook.

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • En laat een leuke reactie achter als je mee wilt doen met deze prijs!
  • Wil je extra kans maken? Tag dan iemand die je deze prijs ook gunt!
Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!