My Nametags heeft metallic ministickers voor de feestdagen

Als gastouder gaf ik al mijn vraagouder altijd de gouden tip: Schaf naamstickers aan van My Nametags. Ze blijven degelijk op de flesjes zitten en kunnen de oneindige vaatwasbeurten prima aan. Voor mezelf kocht ik in de zomervakantie ook naamstickers. Niet om op een flesje of kleding te plakken. Maar op de vele prentenboeken die ik heb om bij elk thema mee naar school te nemen. Maar die naamstickers vlogen er doorheen. Tijd voor nieuwe naamstickers! Zoals de tijdelijke metallic ministickers van My Nametags! Veel voor weinig daar houden wij Nederlanders van toch 😉

Metallic ministickers

metallic ministicker my nametags

Naast de  basic ministickers van My Nametags lanceert de producent van de vrolijke naamlabels een nieuwe collectie van metallic ministickers. Perfect voor de aankomende feestmaand!

De glimmende naamlabels zijn perfect voor het labelen van kleding, speelgoed, boeken, tassen, jassen, handschoenen, schoenen, flesjes en al het andere waar je maar over kunt dromen als het gaat om labelen! Er zitten maar liefst 175 stickers op het vel dus je kunt er lang mee vooruit!

metallic ministickers

De naamstickers zijn klein en niet opvallend. Ideaal als je kind zich al te groot voelt voor naamstickers bijvoorbeeld. Of als je een voorraad wilt aanleggen voor op brieven te plakken. Misschien ook leuk om ze voor je kind aan te schaffen en de kadootjes met de feestdagen de komende jaren mee te labelen. Een handschrift wordt zo niet herkend, en vooral handig als je al op je tijd je feestdagen inkopen doet en ingepakt weglegd. Je weet precies van wie welk cadeau is.

Let op: de metallic ministicker is maar tot eind december beschikbaar!

Vier kleurvarianten

De metallic ministickers zijn verkrijgbaar in vier kleurvarianten, met elk vijf verschillende kleuren. Je vindt de metallic kleuren naamstickers hier.

1. Morgenrood met donderblauw, lichtblauw, paars, roze en groen

metallic ministicker

2. Actief met drie tinten blauw en twee tinten groen.

naamsticker

3. Kerstmis geel, donkergroen, wit, lichtgroen en rood

my nametags

4. Mat zilver, paars, blauw, roze en lila

metallic ministickers

Bestel 1 set van 175 Mini Stickers voor €18,95 (gratis levering)

Let op: de metallic ministicker is maar tot eind december beschikbaar, Bestel snel nu het nog kan!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.