Mama Challenge 2015

Laatst zag ik bij medebloggers overal de term mama challenge voorbij komen. Ik dacht daar moet ik meer over weten en ging op onderzoek uit. Zodoende ontdekte ik dat er voor mamabloggers leuke uitdagingen waren bedacht om deze zomer te gaan doen. Deze is 4 juli gestart en duurt tot en met 30 augustus. Vandaag kom ik er pas achter dus officieel heb ik nog een maand. Bij toeval ontdekte ik dat ik een aantal challenges al had uitgevoerd. Dat is nog eens even mazzel!

De uitdagingen voor de Mama Challenge 2015

Vanaf nu doe ik dus ook mee en ik hoop ze allemaal af te kunnen vinken. Doe jij ook mee?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.