LoveStation22 en Legends22 steunen goede doelen

Wil jij nog zomerkleding kopen voor je kind(eren) en tegelijk ook een goed doel steunen? Vind jij Zeehonden Crèche Pieterburen en stichting No Wildlife Crime van Freek Vonk een goed doel? LoveStation22 en Legends22 steunen deze doelen deze zomer samen met de retailers!

LoveStation22 en Legends22 steunen goede doelen

LoveStation22 en Legends22 steunen goede doelen

Eigenaresse Zazi  steunt, met haar merken LoveStation22 en Legends22, samen met de retailers twee goede doelen. Voor de collecties van 2017 zijn de goede doelen van Zazi de Zeehonden Crèche in Pieterburen en stichting No Wildlife Crime van Freek Vonk.

Voor ieder verkocht kledingstuk draagt de retailer een vast bedrag af, dat door Zazi verdubbeld wordt.

Het beloofd een mooie opbrengst te worden want de zomercollectie van 2016 leverde maar liefst  €16.371 voor het Wereld Natuur Fonds!
Het bedrag kwam volledig ten goede aan het Orinoco dolfijnen project. De Orinoco dolfijn wordt met uitsterven bedreigd, dus een prachtig project om aan bij te dragen.

De wintercollectie leverde maar liefst €11.000,- op ook voor het Wereld Natuur Fonds, maar dit keer voor het Afrikaanse olifanten project.

Legends22 doneerde, samen met haar retailers, voor ieder verkocht kledingstuk dat werd verkocht in de zomer van 2016 een bedrag van €1.877,-  aan de Johan Cruyff Foundation.

LoveStation22 en Legends22LoveStation22 en Legends22goed doel LoveStation22 en Legends22

Wil jij ook bijdragen aan goede doelen met de kleding van je kind(eren)? Kijk dan eens bij de nieuwe collectie van LoveStation22 en Legends22.

LoveStation22 en Legends22

Zeehonden crèche in Pieterburen

De zomercollectie ’17 van LoveStation22 is een super vrolijke collectie met grote prints van dieren op de items! Het grootste deel van de collectie is gemaakt van  organische katoen. Fijn om te weten: met de aankoop van deze zomercollectie steunen we zeehondencentrum Pieterburen!

Ik denk dat iedereen het wel kent, maar voor de zekerheid toch even kort een uitleg. Een Nederlands initiatief waar jonge en zieke zeehondjes opgevangen en verzorgd worden. Op hun site kun je alle informatie vinden en ook live mee kijken via webcams! Erg gaaf om te doen.

LoveStation22 en Legends22

No Wildlife Crime

De zomercollectie van Legends22 is lekker stoer met frisse kleuren.
Met deze stichting worden al die prachtige exotische dieren gesteund, waarvan we er al zoveel op de kleding gehad hebben. De tijger, de olifant, de neushoorn. De stichting No Wildlife Crime is opgericht door Freek Vonk en kan nog wel wat steun gebruiken volgens Zazi.

En ga jij kleding shoppen voor het goede doel?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.