Lockdown live with Og3ne; een concert via livestream

Og3ne; deze dames zijn geweldig! Maar net als alle andere artiesten in entertainmentland kunnen ook deze dames geen concerten geven zoals ze dat gewend zijn. Daar hebben zij echter wat op gevonden; een concert via livestream. Wat een uitkomst! Waarom? Dat lees je in deze blog over Lockdown live with Og3ne.

Lockdown live

Lockdown live

Zoals de titel al verklapt; tijdens de lockdown live optreden. Ja dat is mogelijk! Tijdens de eerste lockdown gingen de dames viral; zij bedachten de home isolation video’s. Ieder zaten zij in hun eigen huis in isolatie en vanuit daar brachten zij video’s uit. Via een videoverbinding konden ze elkaar en de muziek die een aantal bandleden live meespeelden horen en zongen zij zo ieder vanuit hun eigen huis de liedjes in. Met hun telefoon filmden ze zichzelf tijdens het zingen en met een beetje montage kwamen daar de home isolation video’s uit.
Deze video’s waren soms ook thema gericht zoals medleys van Earth, Wind & Fire, de Bee Gees, Disney en Eurovision. Met hun cover van het nummer Jolene bereikten ze zelfs Dolly Parton zelf! Het succes was ongelooflijk en deze video’s waren voor iedereen toegankelijk via de social media kanalen en YouTube.

Home isolation concert

Als gevolg van de populaire home isolation video’s volgde al snel de volgende stap; een concert. En wel een concert via een live stream. Als één van de eersten in Nederland boden de dames van Og3ne hun fans een concert via een live stream aan. Voor een symbolisch bedrag van €3,95 konden fans een online ticket aanschaffen en via de website/platform inloggen met een code en daardoor het concert live bekijken. Helemaal coronaproof! Ook dit werd een dikke hit en kreeg het Home isolation concert nog twee vervolg concerten. Ongelooflijk wat die dames bereiken.

Lockdown live
Bron www.og3ne.com

Kerstshows en lockdown live; the disco edition

Rondom Kerstmis waren daar ineens de kersthows; hetzelfde principe als de Home isolation concerten. Je koopt een ticket, voert een code in op een website en daar is je eersterangsstoel. Genieten van kerstliedjes van oud tot recent en dat in de mooie setting van de Winter Efteling; prachtig.

Lockdown live
Bron www.og3ne.com

Nu zitten we inmiddels in maart 2021 en nog steeds is er geen zicht op het bijwonen van een concert op de ‘normale’ manier. Tot mijn grote vreugde kwam Og3ne met het nieuws naar buiten dat ze weer een live stream concertreeks gingen doen en wel met het thema disco. Heerlijk toch?!

Gisterenavond was de eerste live stream van de drie en wat heb ik genoten! Ja drie, je leest het goed. Op donderdag 11, 18 en 25 maart gaan de dames weer live van 20.00 uur tot 21.00 uur. Een uur lang genieten van de beste, mooiste, tofste, leukste en meest swingende discohits. Ik zat er helemaal klaar voor; mijn laptop had ik aangesloten op de tv zodat ik een groter beeld had. Echt een aanrader en heel makkelijk te realiseren met een HDMI kabel.

Aftellen.. en dan begint Lockdown live with Og3ne

Ik log op tijd in op de website met de code die ik heb ontvangen in mijn mail. Ik heb ervoor gekozen om een passe partout aan te schaffen. Voor € 22,00 heb ik nu toegang tot alle drie de live stream concerten. Deze concerten zijn alle drie weer anders; de setlist, het decor, de kleding enz. Je kan er echter ook voor kiezen om een enkele ticket aan te schaffen. Deze koop je voor € 8,95 en geeft je dus toegang tot één live stream.

Lockdown live

De klok begint af te tellen op het scherm en ik pak er snel wat lekkers te eten en drinken bij. Thuis op de bank of juist dansend midden in de kamer, met een lekker hapje en drankje erbij, in je werkoutfit van die dag of juist in je huispak. Het kan allemaal en dat is zo fijn aan het bijwonen van Lockdown live with Og3ne. Het comfort van je eigen huis in combinatie met het gevoel van het zitten op de eerste rang is geweldig. Je zit immers in je huiskamer op de eerste rang; geen mensen voor je neus maar alleen een mooi beeld en de volumeknop kan open. Het genieten kan beginnen.

Persoonlijke touch en positieve vibe

Wat ik zo leuk vind aan deze live stream is het persoonlijk contact. Via de chat op de website van Og3ne kan je vragen stellen of laten weten hoe je het concert ervaart. De dames van Og3ne stellen op hun beurt ook weer vragen aan de kijkers en krijgen dan via de chat hier antwoorden op. Lisa heeft er een handje van om een quiz in de show te gooien voor haar zussen; altijd leuk! Al met al een uur lang genieten van deze dames met onwijs goede muziek, prachtige meerstemmige zang en humor.

In deze tijd is dit een positieve vibe in de avond, naast al het negatieve nieuws op tv en internet. Wie zegt dat we niet mogen genieten van muziek? Op een coronaproof manier muziek beleven; ik ben echt fan. Tuurlijk zie ik ze liever ‘echt’ live, maar tot die tijd maken ze mij hier ontzettend blij mee. Veiligheid en gezelligheid gaan hier hand in hand.

Wil jij ook een genieten van Lockdown live with Og3ne; disco edition? Ga dan snel naar www.ticketpoint.nl en koop daar je live stream ticket voor de show van 18 en/of 25 maart. Heel veel plezier en geniet ervan; dat ga ik ook nog twee keer doen!

Footer1


Chantal
Delen is enorm lief

Chantal

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in de kinderopvang en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met de kinderen op de BSO maar ook zeker met mijn dochter.

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.