Livestream voorstellingen Maaspodium, een coronaproof uitje

Het Maaspodium begint met Livestreams voor haar voorstellingen voor peuters en kleuters. Maar, ook de voorstelling Ik ben er even niet (8 -108 jaar) is een voorstelling die via een Livestream van Maaspodium gevolgd kan worden. De livestreams zijn 21 februari gestart. Mensen die al een kaartje hadden konden deze de afgelopen periode omzetten in een livestream-ticket of kregen hun geld terug. Ik had kaartjes voor de voorstelling Ik ben er even niet. Daar kijken mijn dochter (7) en ik al vanaf 23 december vorig jaar naar uit. Vanwege de lockdown kunnen we niet naar het theater. Nu komt het theater naar ons, maar ook naar jullie. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De kaartjes zijn namelijk 5,00 – 7,50. Geniet ervan!

livestream voorstellingen Maaspodium

De theaters blijven nog tot ten minste 15 maart dicht en de theatertournees liggen volledig stil. Met je kind naar het theater zit er dus nog even niet in. Eind 2019 had mijn zoon (13) nog zo genoten van de theatervoorstelling Lampje door Maas Theater en Dans. Nu zitten we in een heel andere tijd. Toch brengt het Maaspodium graag een beetje cultuur in de huiskamers van ouders met jonge kinderen.

Helaas lege zaal, wel voorstellingen via Livestreams

In de voorjaarsvakantie worden de volgende voorstellingen Livestreams door het Maaspodium aangeboden:

  • Zondag 28 februari Eitje (3+)
  • Zondag 28 februari Boef (4+)
  • Vrijdag 5 maart Ik ben er even niet (8-108)
  • zaterdag 6 maart Wijzer (4+).

Eitje, Boef en Wijzer worden LIVE gespeeld. De spelers beginnen met een
voorprogramma om even te wennen, spelen dan de voorstelling en na afloop is er een toegift. De livestreams bieden de mogelijkheid om toch van voorstellingen van het Maaspodium te genieten. Omdat ik naar de voorstelling ‘Ik ben er even niet’ zou gaan, onderstaand wat meer informatie hierover.

Ik ben er even niet (8-108)

Ik ben er even niet, is de voorstelling die momenteel last heeft van zijn eigen titel. Al twee keer werd deze uitgesteld vanwege de lockdown. De livestream van Maaspodium is een kans om de voorstelling toch aan een groot publiek te laten zien. Een mogelijkheid dus, om toch van deze voorstelling te genieten. De avond bestaat uit een live voorprogramma met twee acteurs, dan een registratie van ‘Ik ben er even niet’ gevolgd door een live na-programma met de acteurs, waarin er onder andere vragen gesteld kunnen worden.

livestream voorstellingen Maaspodium

‘Ik ben er even niet’ gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen, om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt. In een bonte mix van fysiek theater, dans en muziek brengt regisseur Moniek Merkx een ode aan de dromers en outsiders. Ik ben er even niet is de laatste voorstelling die Merkx maakt als artistiek directeur bij Maas theater en dans. Op 3 februari 2021 nam zij afscheid. René Geerlings neemt het stokje over. Moniek Merkx blijft aan Maas verbonden als maker, regisseur, schrijver en talentontwikkelaar

Interesse?

Kaartjes van de Livestream voorstellingen van Maaspodium, theater en dans, zijn verkrijgbaar via maastd.nl/livestreams.

livestream voorstellingen Maaspodium
  • zondag 28 feb / 11:00 uur Eitje / 3+ / 100% live €5,00 per gezin / maastd.nl/livestream-eitje.
  • zondag 28 feb / 15:00 uur Boef / 4+ / 100% live €5,00 per gezin / maastd.nl/livestream-boef.
  • zaterdag 6 mrt / 15:00 uur Wijzer / 4+ / 100% live €5,00 per gezin / maastd.nl/livestream-wijzer.
  • vrijdag 5 maart / 19:30 uur Ik ben er even niet / 8 – 108 / Tickets per gezin €7,50 /maastd.nl/livestream-ikbenerevenniet.

Voor deze blog waren wij uitgenodigd om deze belevenis te ervaren. Dit beïnvloedt onze eerlijke mening niet.

Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 50 jaar, moeder van een 9-jarige dochter en een 14-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.